info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Детска колоездачна тениска Sensor Cyklo Helium dětský dres volný kr.rukáv deep blue/blue bikes

Sensor Cyklo Helium dětský dres volný kr.rukáv deep blue/blue bikes

Детска колоездачна тениска

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
48 лв 65 лв ще спестиш 17 лв -26 %

Sensor

22100131

Детско колоездачно трико с цветни мотиви. Тениската е със свободна кройка и ръкави тип "раглан". Размерът на детската фланелка съответства на ръста на детето.

Материалът Coolmax Tech в EcoMade е лек, гъвкав и бързосъхнещ. Сребърните йони предотвратяват появата на неприятна миризма и създават дълготрайна антибактериална защита.

42% PES Coolmax Fresh, 51% PES micro, 7% Lycra + 84% PES, 16% Spandex

Параметри

Спорт колоездене
Сезон 2022 Q1
Дължина на ръкава Къс ръкав
Функция за облекло Отделяне на потта , Свободен
Технология Lycra® , Coolmax® Fresh , Coolmax Tech , UPF 25+

Lycra®

LYCRA® е изкуствено влакно, изработено от еластан. То не се използва самостоятелно, а винаги в смес с други влакна. Той придава на материала уникална еластичност и му помага да запази формата си. Дрехите, съдържащи LYCRA®, са удобни, издръжливи и предназначени за движение. Всичко това е възможно благодарение на уникалната еластичност на влакното, което може да се разтяга до седем пъти повече от първоначалната си дължина. Няма деформация и влакното се връща в първоначалната си форма без промяна.

Coolmax® Fresh

Спортната треска отново е тук и трябва да се поизпотите. Но се нуждаете от подходящо и функционално облекло. Coolmax Fresh има изключителната способност да отвежда влагата от тялото. Освен това е (светкавично) бързосъхнеща. Така че единственият проблем, с който трябва да се справяте, е този във фурната, а не този в подмишниците и на гърба ви.

Този материал е идеален за движение през лятото. В топло време ще оцените невероятната му лекота. Накратко, функционална тениска, каквато трябва да бъде. Невероятно мекото влакно също ви гали, когато се допира до кожата ви. И ви кара да се чувствате готино дори там, където магията на обикновените дрехи отдавна се е изчерпала.

Но това не е магия, а просто висока технология. Приспособяваме функционалните дрехи Coolmax Fresh така, че да предотвратяват максимално неприятното прегряване. Това предотвратява загубата на течности. Единствената жажда, която трябва да изпитвате, е тази след следващото събитие. Но при всичко това винаги ще се чувствате изключително комфортно благодарение на удобната кройка.

Но това функционално бельо има и други трикове в ръкава си. Антибактериалната обработка със сребърни йони предотвратява разпространението на неприятни миризми. Синтетичните влакна също така осигуряват UV защита и дори 50-индексните слънцезащитни кремове могат да бъдат прибрани в джоба. Проверете го, време е да спрете да си затваряте очите за движението.

Coolmax Tech

Еволюционната теория на Дарвин е завършена. Липсващото звено от серията Coolmax най-накрая беше намерено в Бистрице под Хостинем. След серията Fresh and Air Sensor представи на света техническото издание. Така че, ако сте търсили истинско съкровище сред функционалното секси бельо, сега сте попаднали на златна жила.

Както подсказва името, Coolmax Tech представлява върховен триумф на технологията над природата. Чудо? В известен смисъл. Изработен от най-сложните изкуствени влакна, той гарантира, че светата троица на спортното облекло ще бди над вас:

1) Лекота - Благодарение на ултраниската грамаж на Coolmax Tech ще трябва да се оглеждате от време на време, за да видите дали изобщо носите нещо. Единственото, което ще усетите, е изключително тънкият материал със специално покритие. Това е една задача...

2) Дишане - Независимо дали се стремите към световен рекорд, или просто ловите по-малки риби, мрежестата структура ще отвежда всяка капка пот от тялото ви. Тя би предпазила от изсъхване ученик от гимназията, който бърка Macha и Hacha. И все пак това нещо изсъхва по-бързо от виното, което родителите му случайно разливат на килима, докато пият проваления изпит на сина си...

3) Удобство - Микрополиестерните влакна са по-меки на допир от змийската кожа, а повърхността им, обогатена със сребърни йони, предотвратява развитието на бактерии и разпространението на миризми. С анатомична кройка и плоски шевове този материал със сигурност ще намери своето място на слънце. Особено като се има предвид, че е устойчив на UVA и UVB лъчи на нивото на слънцезащитните продукти с индекс 50.

UPF 25+

UPF е факторът на защита на дрехите от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Този фактор се влияе от вида на тъканта, теглото на тъканта и цвета. Например тъкан с фактор UPF 25 пропуска само 1/25 от UV лъчите на слънцето.