info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Sensor Double Face pánské triko kr.rukáv černá

Мъжка функционална тениска

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
42 лв 62 лв ще спестиш 20 лв -32 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Sensor

1003021

Продуктово видео

Описание

Функционалното бельо, изработено от материала Double Face, е едно от най-универсалните в гамата Sensor. Специалната конструкция на плетивото и кройката позволява бельото да се използва и по двата начина, винаги с различни термични свойства.

Страната, отбелязана като "плюс", има повърхност от микрополиестерна коприна, която е избрана като вътрешна, т.е. "върху тялото", в случай на по-топли условия.

Страната на Double Face, обозначена с "минус", е изработена от микрополиестерна протривка и се избира като вътрешна страна, когато се използва при ниски температури. Разликата в топлинното съпротивление между двете страни на ризата е измерена в лаборатория при 3,6°C.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм , Спускане със ски , ски бягане , Ски туризъм
Сезон 2020 Q3
Дължина на ръкава Къс ръкав
Функция за облекло Отделяне на потта
Технология Double Face

Double Face

Единият е по-топъл от другия. Когато термооблеклото има два слоя, вие сте господар на ситуацията. Вие не можете да определяте кога да излизате. Функционалното бельо Double Face върши работа, независимо как го обличате. Измерихме я и разликата в температурата между двете страни е 3,6°C. Ще го почувствате в зимна виелица!

Става дума за легенда. Комбинацията от два различни слоя издига това термобельо до спортния Олимп. Ние в Sensor чупим рекорди по продажби с иновативната си плетка, а вие можете да счупите свой собствен. Или световни рекорди? Едно нещо е сигурно на четиристотин процента. Термо ризата или бельото, изработени от този изключително издръжлив материал, ще се износват адски много. Бягайте, скачайте, карайте ски, летете. Няма спорт, с който Double Face да не може да се справи. Нито едно движение не е извън границите на позволеното. Все пак сме поставили една граница. Това е свързано с комфорта. Защото за нас абсолютният комфорт е нещо, от което никога няма да се отклоним. На тази мекота биха завидели и най-пухкавите котенца. Не искаме да ви съблечем. Освен това цената на това термобельо всъщност е смешна. Особено като се има предвид колко дълго ще продължи.

Когато започваме да шием функционални дрехи тук, в Чешката република, няма как да е по-различно. Но преди да купите, ви предупреждаваме, че оттук нататък няма да седите много вкъщи. Ще търсите всяко кътче, за да се измъкнете отново.