info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Дамска жилетка от мерино  Sensor Merino Extreme dámská vesta černá

Sensor Merino Extreme dámská vesta černá

Дамска жилетка от мерино

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
134 лв 193 лв ще спестиш 59 лв -31 %

Sensor

19200036

Продуктово видео

Описание

Топла функционална жилетка, изработена от изключителен материал Merino Extreme. Тази плетка с високо тегло е изработена от чиста мериносова вълна. Като 100% естествено влакно, вълната Мерино се отличава с отличните си топлоизолационни свойства, както и с високата си антибактериална способност. Максималният комфорт се осигурява и от високата степен на отвеждане на влагата, като в случай че влакното е мокро, то остава сухо на допир, не изстива и същевременно не губи способността си за терморегулация.

  • Много топла плетка, подходяща дори за екстремни условия
  • Материал, изработен от възобновяеми ресурси
  • Качествена мериносова вълна от Нова Зеландия
  • Мекота, висока дишаемост и стабилност на материала
  • Отлична терморегулация
  • Бързосъхнещ материал
  • Мерино запазва топлината дори когато е мокро
  • Постоянна антибактериална защита за предотвратяване на миризми

Параметри

Спорт На открито / Туризъм , Свободно време , Спускане със ски , ски бягане , Ски туризъм
Сезон 2021 Q1
Функция за облекло Защита от студ , Отделяне на потта
Качулка Не
Технология Merino Extreme

Merino Extreme

Покорете стихиите. Заемете трона. Правило. Термооблеклото Merino Extreme е истински завоевател на непокорени досега области на спорта. Висококачествената 100% новозеландска вълна ще ви отведе на края на света. Не напразно носителят на Хималайската корона Радек Ярош носи това функционално бельо.

Ушита в подножието на планината Хостин и с етикет Extreme, тази мериносова блуза ще ви подкрепи дори в най-суровите условия. Там, където другите мръзнат, вие се стопляте. Тук перфектните терморегулиращи свойства на дрехите от мерино са доведени до абсолютен връх. Не се притеснявайте за неприятната влага. Благодарение на използваната мериносова вълна, това функционално бельо ще ви държи топло, дори когато е мокро.

И накрая, има материал, който върши работата си максимално добре. Преминете отвъд границата и не се притеснявайте за провала. Нашето термобельо Merino Extreme ще ви служи дълги години. Въпреки мекотата си, той запазва своята издръжливост, а благодарение на трайната си антибактериална защита не е нужно да се притеснявате да го обличате дори след няколко изключително тежки мисии. Въоръжете се с комфорта на естествен материал от най-високо качество и се впуснете смело в дивата природа.