info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Sensor Merino Impress dámské triko dl.rukáv lilla/feather

Риза Merino за жени

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
115 лв 151 лв ще спестиш 36 лв -24 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Sensor

21200019

Термобельо от идеално функционален материал с нов дизайн, който съчетава практичност и красота.100% мериносова вълна придобива изключителните си свойства благодарение на уникален производствен процес. Полиуретановият слой, нанесен върху фино плетената вълна, предотвратява неприятното ухапване при изпотяване и също така предпазва отпечатания модел от измиване. Перфектният избор за всякакъв вид събития.

  • Устойчив на миризми
  • 100% вълна ще ви държи топло дори в най-суровите условия
  • Предотвратява усещането за влага, отвежда потта от кожата
  • Специално третиране срещу ухапване и плъстене
  • Този продукт е изцяло възобновяем
  • За целогодишна употреба при всички видове спорт
  • Плоски шевове за максимален комфорт

Параметри

Спорт На открито / Туризъм , Спускане със ски , ски бягане , Ски туризъм
Сезон 2021 Q3
Дължина на ръкава Дълъг ръкав
Функция за облекло Защита от студ , Отделяне на потта
Технология Merino Impress , UPF 25+

Merino Impress

Impress е всичко, с което хората са свикнали при Sensor и неговото мериносово термобельо. Можете да разчитате на превъзходните свойства на 100% новозеландска вълна. Може да е изтъркана песен, но от друга страна, защо да не върнем такъв хит в ефира. Особено когато сме успели да го освежим малко.

Основният хор е същият и непроменен. Уникалната способност на Мерино да запазва топлината в мразовития студ. Тя се справя толкова добре с потта, че дори сме чували за фирми за прахосмукачки, които обмислят слогана "Изсмуква като Sensor merino". Само че техните безпилотни самолети толкова много миришат. Естествените антибактериални свойства на Merino Impress предпазват от миризми.

А сега обещаната последна точка. Отпечатаният модел. Разбира се, много спортисти биха предпочели неутрално черно. Но може би и вие като нас се чудите дали не е малко скучно. Така че се опитахме да го оживим. Би било безполезно, ако се отмие след няколко завъртания в пералнята. За щастие успяхме да преодолеем този грешен корен. Нанесохме слой полиуретан върху всяка част от облеклото Merino Impress и ето че моделът все още се запазва. И това ви кара да се чувствате още по-комфортно във вече меката вълна.

UPF 25+

UPF е факторът на защита на дрехите от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Този фактор се влияе от вида на тъканта, теглото на тъканта и цвета. Например тъкан с фактор UPF 25 пропуска само 1/25 от UV лъчите на слънцето.