info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Sensor Merino Upper Arrows dámská mikina klokanka deep blue

Суитшърт Merino за жени

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
139 лв 181 лв ще спестиш 42 лв -23 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Sensor

21200041

Дамски суитшърт тип "кенгуру" с джоб на корема и качулка. Суитшъртът е украсен с атрактивна щампа.

Практичният и удобен суитчър Merino Wool Upper е създаден чрез комбиниране на два перфектно допълващи се материала. Външната част, различна по цвят от вътрешната, е изработена от вълна Мерино, а вътрешната - от полипропилен Nano Soft.

Мериносовата вълна ви затопля добре, регулира телесната ви температура и предотвратява неприятните миризми. Вътрешният полипропилен Nano Soft придава на потника необходимата издръжливост и здравина. Потникът Merino е идеален за по-студени условия, когато можете да разчитате изцяло на свойствата на вълната Merino.

  • Суитшърт с качулка и кенгуру
  • Комбинация от два материала
  • Преобладаваща вълна Merino
  • Бактериите, които причиняват неприятни миризми, не се размножават във вълната Мерино.
  • Отлични терморегулаторни свойства
  • Различно оцветяване отвътре и отвън

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм , колоездене , Спускане със ски , ски бягане , Ски туризъм
Сезон 2021 Q3
Функция за облекло Защита от студ , Отделяне на потта
Качулка Да
Технология Merino Upper

Merino Upper

Тук няма какво да се обмисля, това е ясно от пръв поглед. По-висока грамаж, повече материали, повече комфорт. Колекцията Merino Upper съчетава качествата на превъзходната новозеландска вълна с изключително удобно и висококачествено изкуствено влакно. Тук, в Чешката република, Sensor произвежда едни от най-универсалните спортни качулки на пазара. Чисто чешка ръчна изработка, която ви помага да превземете света.

Ползите от Мерино са безспорни. Благодарение на способността си да отвежда потта и да поддържа топлина въпреки влажността, той е абсолютният лидер във функционалното облекло. В този случай добавихме малко човешка изобретателност към изключителния естествен материал. Меката вътрешна част от изкуствена коприна елиминира всякакво неприятно захапване и придава на потника много по-голяма здравина и издръжливост. Освен това обогатяването със сребърни йони е осигурило на тази плетка първокласна антибактериална защита.

С толкова много уникални характеристики не е чудно, че тази линия си проправи път в планините като нещо повече от втори слой. Широката гама от кройки и варианти ви позволява да носите суитшърта дори в ежедневието. Защо не? При избора на облекло активните и авантюристичните натури едва ли могат да се насочат по-нагоре от Merino Upper.