info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Sensor Tube Thermo Caribou dětský šátek multifunkční multi

Детски многофункционален шал

V Петък 5. 4. на твоето място

Имаме само 4 елемента. Не отлагайте.

24 лв 31 лв ще спестиш 7 лв -21 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Sensor

18200071

Изолиран многофункционален шал, изработен от бързосъхнещ полиестер. Шалът може да се сгъва като шапка, класически шал за врата, обвивка за ръка и др. Шалът е идеален под каска за велосипед, ски или като ефективна защита от слънцето по време на алпийските ви преходи. Шалът Sensor скоро ще се превърне в основен аксесоар за вашите спортни дейности.

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм , колоездене , Спускане със ски , ски бягане , Ски туризъм
Сезон 2021 Q1
Технология Thermo

Thermo

Тя би била добра в скандинавска криминална драма. Линията функционални дрехи Thermo се вписва от пръв поглед не само със стилния си норвежки модел. Благодарение на използването на марковото влакно Coolmax Fresh, то отвежда влагата от тялото по-надеждно от полицейската килия на престъпник. По този начин фантастичната терморегулация достига ефикасно и бързо до всяко място на престъплението. Този материал обаче ще ви запази сухи значително по-добре от фалшивото алиби на заподозрения.

Ръчно изработена в Чешката република, обратната страна на плетивото е по-обемна и мека благодарение на интензивното четкане. Така че тя не ограничава ничие право на комфорт, а максималният комфорт се прилага по-последователно, отколкото един правилен полицейски началник прилага закона. Примесът на сребро, подобен на този в косата на опитен следовател, гарантира, че нашият термопрашец има трайни антибактериални свойства за дълги години работа.