info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Работен фар Silva Čelovka Cross Trail 7R Default

Silva Čelovka Cross Trail 7R Default

Работен фар

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
190 лв 224 лв ще спестиш 34 лв -15 %

Silva

37995

НОВО! Многофункционална челна лампа с изключително дълъг живот и система за изтичане на светлина Flow Light™, чийто светлинен конус се разширява автоматично при накланяне, което позволява по-бърз и по-удобен обхват на близки и средни разстояния. Разбира се, челникът разполага и със системата Intelligent Light™ и постига впечатляваща дължина на конуса от 140 метра и мощност от 600 лумена. Компактна и издръжлива USB-C акумулаторна батерия 2.0Ah с тегло 102 g. Може да се включва/изключва с ръкавици благодарение на големия бутон. Мощен челник за тренировка. Отлично съотношение производителност/цена.

Flow Light™
Intelligent Light™
2x мощни светодиоди
Светлинна мощност 600 лумена
Обхват 140 м
Време на светене при +20°C: 2,5 ч (най-висок режим) / 13 ч (нисък режим)
Батерия с капацитет 2,0 Ah
4 режима на светене
Водоустойчивост: IPX5
Зареждане чрез USB-C
Ергономична лента за глава
Монтиране на велосипеди и каски
индикация за изтощена батерия
тегло на фара: 78g
Тегло на батерията 2,0 Ah: 102 g

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм
Сезон 2021 Q3
Източник: Акумулаторна батерия
Тип продукт - осветление Челник
Технология Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

Технологията Silva Intelligent Light® осигурява оптимално разпределение на светлината. Той съчетава широк светлинен конус и интензивна точкова светлина. В резултат на това потребителят има чудесно периферно зрение, като вижда добре както непосредствено напред, така и в далечината. В резултат на това не е необходимо да се движи толкова много главата. Човек е по-уверен и балансиран, когато се движи в полето, и може да бъде още по-бърз.

Flow Light

SILVA Flow Light е гениална функция, която ви дава няколко версии на SILVA Intelligent Light ® в един и същи фар. Разработена за многофункционални спортни дейности, тя ви позволява плавно да настройвате светлинния образ за различни дейности, като просто наклоните светлината нагоре или надолу. Когато е насочен надолу, светлинният лъч се разширява и се оптимизира за дейности при по-ниски скорости. Когато гледате напред, светлинният лъч се удължава и се оптимизира за по-високи скорости.