info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Silva Terra Scout H

Спортен фар

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-9 работни дни
133 лв
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Silva

38169

"!НОВО! Terra Scout е голяма стъпка към устойчиво бъдеще. Фарът е изработен от рециклирана пластмаса и материал Revo (рециклирани полимери и растителни влакна от коноп), който има до 90% по-ниски емисии на CO2 в сравнение със стандартната пластмаса. Terra означава земя и продуктите с етикет Silva Terra имат по-малък екологичен отпечатък.
Лека компактна челна лампа за различни дейности на открито. Голям бутон за безпроблемно включване и изключване с ръкавици. Батерията е разположена в корпуса на фара. Включва хибридна батерия Silva (арт.№ 38007).

Характеристики:
- Intelligent Light™
- 2x мощни светодиоди
- Обхват 65 м
- светлинен поток 350lm
- време на светене при +20°C: 3 часа (минимален режим) / 25 часа (максимален режим)
- Водоустойчивост IPX5
- Хибридна батерия Silva
- тегло 84 г с батериите"

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм
Сезон 2023 Q1
Източник: Батерия
Тип продукт - осветление Челник
Технология IPX5 , Intelligent Light

IPX5

Защитени от водни течения. Водата се насочва през дюза с диаметър 6,3 mm под всички ъгли с дебит 12,5 литра в минута при налягане 30 kN/m2 в продължение на 3 минути от разстояние 3 метра.

Intelligent Light

Технологията Silva Intelligent Light® осигурява оптимално разпределение на светлината. Той съчетава широк светлинен конус и интензивна точкова светлина. В резултат на това потребителят има чудесно периферно зрение, като вижда добре както непосредствено напред, така и в далечината. В резултат на това не е необходимо да се движи толкова много главата. Човек е по-уверен и балансиран, когато се движи в полето, и може да бъде още по-бърз.