info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Жилетка за бягане Silva Strive Ultra Light L/XL

Silva Strive Ultra Light L/XL

Жилетка за бягане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
130 лв 131 лв ще спестиш 1 лв

Silva

37892

Strive Ultra Light е най-леката и тънка жилетка за бягане по пътеки на Silva. Това е най-добрият ви спътник за по-бързи бягания и състезания. Тази жилетка за бягане е изработена от дишаща и лека мрежа за оптимална вентилация и отлично отвеждане на потта. Бягайте свободно с този супер тънък пакет за бягане, който тежи само 139 грама!

Когато скоростта и секундите са от значение, важни са и детайлите. Ултралеката жилетка за бягане Strive има четири джоба в предната част за лесен достъп до най-важните ви неща, като същевременно поддържате скоростта. Два от предните джобове са предназначени за меки флакони Silva (не са включени в комплекта), които се закрепват с компресионни ленти. Другите два джоба са идеални за гелове и барове, както и за боклук, когато сте на финалната права. Отстрани има и два джоба - един мрежест и един с цип. В тях спокойно можете да поставите телефона си (джобът с цип е водоустойчив), както и чифт ръкавици, шапка, компас, гелове и барове. Задният джоб е със среден размер и може да се използва за допълнително яке или батерия за челник.

Strive Ultra Light се предлага в три размера: XS/S (139 г), M (157 г) и L/XL (178 г) и е лека раница за бягане с голям комфорт. Двойните гръдни колани осигуряват гъвкаво и удобно прилягане, а раницата е дишаща благодарение на мрежестата материя. Материалите и характеристиките са с високо качество, така че жилетката за бягане ще издържи много бягания и километри. Изперете на ръка раницата за бягане Strive Ultra Light след изпотяване - и използвайте лесното окачване, за да я изсушите бързо и да сте готови за следващото бягане!

Тази раница за бягане има също така свирка за спешни случаи и светлоотразителни детайли за отлична видимост, когато бягате в тъмното. Той е готов за интегриране на челна лампа с изводи за кабел от задния джоб.

Спецификации:

  • Леко тегло! Теглото на тази раница за бягане започва от 139 грама (в зависимост от размера).
  • Удобно носене Двойни гръдни колани за гъвкаво и удобно носене
  • Леснодостъпни джобове В предната част има 4 джоба, а отстрани и отзад - още толкова.
  • Изработен от дишаща мрежа за оптимална вентилация и отвеждане на потта
  • Детайли за безопасност Тази раница за бягане има предпазна свирка и светлоотразителни щампи за отлична видимост

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q1
Вид на чантата раница , жилетка за бягане
Използване на чанта/раница работи
Технология DWR

DWR

Съкращението означава трайно водоотблъскване - постоянна хидроизолация, която осигурява водоустойчивост. Той предотвратява абсорбирането на влага от външните материали. Използва се както в поларени, така и в непромокаеми дрехи и палатки. Ефективността му обаче постепенно намалява при многократно измиване.