info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Haute Route

Зимни походни пръти

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
147 лв 173 лв ще спестиш 26 лв -15 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

64927401

Този туристически стик от две части е изработен от особено здрав алуминий. Новата система за регулиране Speed Lock+ е по-лека, по-малка и има същата сила на задържане като Speed Lock 2. Удобната дръжка Aergon има голяма ергономична опорна повърхност в горната част на дръжката и външна форма без ръбове. В комбинация с удължителя, който позволява добър захват, имате пълен контрол във всяка позиция на захвата. Регулируемата примка може да се нагласи според размера на ръката ви, което помага да се спестят сили при катерене. Тегло: 290 g. Регулируема дължина: 110 - 150 см.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2019 Q3
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология Speed Lock Plus

Speed Lock Plus

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Системата Speed Lock + за външно регулиране е с 35% по-лека и с 27% по-малка от съществуващата система Speed Lock. Той има същата сила на задържане като своя предшественик. Стандартът, изискван от института за изпитване TÜV, е значително надхвърлен.