info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Legacy Lite AS

Трекинг пръти

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
151 лв 177 лв ще спестиш 26 лв -15 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65221831

Продуктово видео

Описание

Legacy Lite AS е изключително лек и удобен трекинг жезъл, изработен от алуминий. Системата DSS Antishock, която е вградена точно над върха, абсорбира силата на удара при използване на пръта, като облекчава ставите, сухожилията и връзките. В комбинация с анатомично оформената дръжка EVOCON за трекинг вибрациите са ефективно намалени. Със системата за регулиране Speed Lock+ може да се скъси за миг до размер, подходящ за носене на раница. Тези, които могат да оценят максималния комфорт и защитата на ставите, ще намерят подходящия модел в стиковете Legacy Lite AS. Каишка за сигурност на заключване Soft 2.0 регулируема каишка за заключване. Той е ултралек, много дишащ и предлага максимален комфорт при носене. Дължина на пръчката 100-135 cm.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология EvoCon , Dynamic Suspension System , Speed Lock Plus , Racing Basket , DSS Tip

EvoCon

Дръжките EvoCon осигуряват перфектен захват и абсолютна лекота. Предпазната лента се регулира лесно и предпазва от нараняване благодарение на предпазния механизъм за освобождаване. Тоягите LEKI с дръжки EvoCon съчетават комфорт и безопасност.

  • Заоблена опорна повърхност за удобно ходене по наклон
  • Примка с предпазно освобождаване. Лесно и бързо преместване във всяка ситуация. Удобен за кожата материал.
  • Интегрираната в дръжката зона за корекция с ъгъл +8° осигурява оптимален захват на пръчките.

Dynamic Suspension System

Системата DSS намалява вибрациите, които се появяват при удара на стика в земята, с до 40%. Интелигентната конструкция за поглъщане на вибрациите се основава на интелигентно позициониране на върха и специален еластомер, който действа като демпфиращ компонент.

Speed Lock Plus

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Системата Speed Lock + за външно регулиране е с 35% по-лека и с 27% по-малка от съществуващата система Speed Lock. Той има същата сила на задържане като своя предшественик. Стандартът, изискван от института за изпитване TÜV, е значително надхвърлен.

Racing Basket

Пластини, идеални за състезателни условия. Плочите могат да се сменят лесно, без да е необходим инструмент.

DSS Tip

Здрав връх, който гарантира точно прилягане към точката и перфектна стабилност при почти всеки терен.