info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Универсални туристически обувки с плетена конструкция Mammut Alnasca Knit II Low GTX Women

Mammut Alnasca Knit II Low GTX Women

Универсални туристически обувки с плетена конструкция

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
328 лв 397 лв ще спестиш 69 лв -17 %

Mammut

3020-06260-50447

Многофункционални обувки за туризъм: Alnasca Knit II Low GTX® за жени. С Basefit за отлично прилягане и намаляване на образуването на мехури. Сместа OCX на Michelin осигурява отлично сцепление дори при мокри условия. Gore-Tex® осигурява високо ниво на комфорт и ефективност. гарантира, че краката остават сухи. Горната част от гъвкава плетка е с конструкция, наподобяваща чорап, за да пасва идеално. Дамските обувки Alnasca Knit II Low GTX® са проектирани за максимално прилягане.

  • Base Fit®: Плъзгащите се ленти предават енергията от зоната на шнуроване към стъпалото, като осигуряват по-добро прилягане към обувката и увеличават безопасността и комфорта.
  • Гъвкава плетена конструкция на чорапа
  • Гумирана капачка на пръстите
  • 360 Поддръжка на петата: триизмерният елемент от TPU е проектиран за анатомията на петата, която перфектно обгръща. Това осигурява оптимално прилягане на петата, като предотвратява изкривяването на глезените и предпазва от износване на скалите.
  • Стабилизатор на петата от TPU
  • Анатомично оформена стелка
  • Каучукова смес Michelin® OCX Approach
  • Твърда плоча

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2020 Q3
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Нисък
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито A/B
Технология Base Fit® , GORE-TEX® Performance Comfort , Michelin® Rock Tech

Base Fit®

Плъзгащите се ремъци пренасят енергията от зоната на шнуроване към крака и осигуряват по-добро прилягане към обувката за по-голяма безопасност и комфорт.

GORE-TEX® Performance Comfort

Gore-Tex Performance Comfort предлага оптимален климатичен комфорт при леки температурни условия и за широк спектър от дейности на открито.

Michelin® Rock Tech

Ноу-хауто за катерене е съчетано с опит в областта на сцеплението и каучуковите смеси, за да се подобри комфортът и сцеплението при катерене и приближаване към скалната стена. Подметката на MICHELIN е изключително сцепление и използва специален дизайн за предизвикателно движение по неравен терен.