info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Craft CTM Carbon Race Rebel M

Мъжки обувки за бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

V Вторник 14. 5. на твоето място

В този размер имаме само 1 елемент. Сега или никога.

271 лв 343 лв ще спестиш 72 лв -21 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Craft

1911536 999999

Тегло: 215 г
Капка: 11 мм
Въглеродна плоча: да
Височина на демпфера: 33 мм (FFF + Pebax)

Интересувате се от рецептата за една от най-бързите обувки в света? Необходими са ви три съставки: много ниско тегло, максимална възвръщаемост на енергията и най-вече карбонова плоча. Резултатът? CRAFT CTM ULTRA CARBON RACE REBEL. Безкомпромисна състезателна обувка, която ще ви помогне да достигнете безпрецедентна скорост на всички дистанции от десет километра до маратон.

Основата на обувката е 33-милиметров омекотяващ слой, изработен от комбинация от материали FAST FORWARD и PEBAX. В резултат на това REBEL тежи само 215 грама и връща огромно количество енергия, която карбоновият лист насочва към в правилната посока и буквално ви изстрелва в динамичен отскок. Просто не можете да бягате бавно с тази обувка и няма да ви се налага да се справяте с недостатъците в представянето, причинени от разликата между класическа обувки за бягане и карбонови специалитети.

CTM ULTRA CARBON RACE REBEL е състезателна обувка за шосе, която има скорост в кръвта си. Употребата му е изцяло за целите на представянето и може да задоволи и най-взискателните бегачи от всички нива на представяне. Благодарение на необичайно висок комфорт на омекотяване, той не е само за елитните. Всеки може да се възползва от възвръщането на енергията и карбоновата пластина, която преминава през омекотяващия слой.

Уникална характеристика е разделената карбонова пластина в областта на палеца. Това прави обувката идеално твърда и динамична при прехода към отскок, като същевременно позволява използването на естествена работа на пръстите и странична арките за стабилизиране на стъпалото. Така че дори на лек терен можете да бягате с максимална скорост, без да губите стабилност.

Структурираната, еднослойна горна част осигурява меко усещане, но по подобие на спортните обувки обвива здраво крака там, където трябва, и го закрепва перфектно в обувката. REBEL няма да се изгуби по този начин. по време на резки интервали на пистата.

Освен екип от дизайнери, инженери и анализатори, зад този модел стои и американската икона в бягането, известен треньор и физиотерапевт Томи Ривс. Ноу-хауто на Томи беше ключът към създаването на този авангарден обувка, която прави още една крачка напред към феномена на карбоновите състезателни обувки.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2021 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане състезания , Темпо
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Високо омекотяване
Drop 11 мм
Технология Fast Forward (Vault Foam™) , Ultra Carbon Plate™

Fast Forward (Vault Foam™)

Ултралека омекотяваща пяна Vault Foam с отлична мекота и възвръщане на енергията.

Ultra Carbon Plate™

Карбонова пластина в междинната подметка с уникално разпределение в областта на пръстите. Това прави обувката идеално твърда и динамична при прехода към отскок, като същевременно ви позволява да използвате естествената работа на пръстите и напречните сводове за стабилизиране на стъпалото. Така че дори на лек терен можете да бягате с максимална скорост, без да губите стабилност.