info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Дамски обувки за бягане Craft W Boty CTM Ultra bílo-šedá se sv. zelenou
Voucher + безплатно

Craft W Boty CTM Ultra bílo-šedá se sv. zelenou

Дамски обувки за бягане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
236 лв

Craft

1910456 904623

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Тегло: 250 г
Капка: 11 мм
Въглеродна плоча: не
Височина на демпфериране: 33 мм (FFF)

Една обувка, която върши всичко? Така може да се опише нашият нов CTM ULTRA. Универсалната подметка ще ви държи не само на асфалт, но и на асфалтирани пътища и градски пътеки. Мощен слой омекотяване осигурява достатъчен комфорт при продължителни тренировки, а лекото тегло и отличната възвръщаемост на енергията на пяната FAST FORWARD буквално ще ви изстрелят напред и ще повишат ефективността ви на пътя. състезания и темпови бягания.

Структурираната, еднослойна горна част осигурява меко усещане, но следва модела на спортните протектори, като плътно обгръща стъпалото там, където трябва, и го закрепва перфектно в обувката. CTM ULTRA няма да се изгуби дори по време на остри интервали на пистата.

Обем, темпо, спринт, шосейни и асфалтирани пътища. CRAFT CTM ULTRA е изключително универсална обувка за всички бегачи, които се отнасят сериозно към тренировките си и имат желание да се усъвършенстват непрекъснато.

Формата и геометрията на този модел са базирани на топ състезателната обувка CTM ULTRA CARBON. Използваните материали също са идентични, така че реалните характеристики на двата модела са много близки. Единственото нещо, което липсва тук, е е въглеродната плоча. Динамиката и скоростта на отскок не достигат толкова високо ниво. Тази липса обаче се компенсира от значителната разлика в цените. Освен ако не търсите "най-добрата от най-добрите" обувки и сте доволни от с лекота и отлично съотношение цена/качество, тогава CTM ULTRA е подходящата обувка за вашия шкаф.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2021 Q1
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение , състезания , Темпо
Тип на повърхността - бягаща Път , Терен - пътека
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Високо омекотяване
Drop 11 мм
Технология Fast Forward (Vault Foam™)

Fast Forward (Vault Foam™)

Ултралека омекотяваща пяна Vault Foam с отлична мекота и възвръщане на енергията.