info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Spin Shark SL

Пръти за скандинавско ходене

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
168 лв 195 лв ще спестиш 27 лв -14 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65026141

Този двукомпонентен стик за скандинавско ходене, изработен от закален алуминий HTS 5.5, ще ви поддържа на всякаква повърхност. Благодарение на системата за регулиране Speed Lock+ можете лесно да го регулирате между 100 и 130 см. Анатомично оформената и безстепенно регулируема каишка и двукомпонентната коркова дръжка предават силата ви директно върху повърхността на пътя без загуби. Бастунът е оборудван със системата Trigger Shark 2.0 за бързо освобождаване на примката от дръжката. Shark Power Strap перфектно изрязан и индивидуално регулируем ремък за северно ходене. 100-130 см дължина.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2020 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология Trigger Shark 2.0 , Speed Lock , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Максимален комфорт, максимален трансфер на енергия, изключително лесно управление. Технологията Trigger Shark 2.0 ви позволява да закрепвате и освобождавате каишката в един момент.

Speed Lock

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Trigger Shark Frame Strap

Тази примка за палеца помага както при отскачането, така и при отката. Анатомично прецизното прилягане и дишащият мек вътрешен материал с голяма контактна площ позволяват сигурно и меко прилягане към ръката. Каишката Frame Strap Shark е изработена от едно парче и се увива на 360 градуса около ръката. Елиминират се пречещите застъпвания на материала, което предотвратява появата на мехури и натъртвания. Размерът се регулира безстепенно със скоба. Директният контакт с дръжката гарантира, че всеки импулс се предава на стика без загуба на сила. Със системата Trigger Shark 2.0 примката светкавично се прихваща в дръжката на бастуна и също толкова бързо се изважда.