info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Mammut Aenergy ML Half Zip Pull Women

Дамска спортна тениска

Цветови варианти

Изберете своя размер Как да изберем?

Ve Четвъртък 16. 5. на твоето място

В този размер имаме само 1 елемент. Сега или никога.

194 лв 227 лв ще спестиш 33 лв -15 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Mammut

1016-01110-50432

Суитшъртът Aenergy Half Zip е предназначен за целогодишно катерене и скитуризъм. Изработена е от среден по тегло материал Polartec® Power Grid, който запазва топлината, еластичен и има вътрешна вафлена текстура, която ефективно отвежда влагата навън. Гладкият външен материал на пуловера Aenergy означава, че можете лесно да носите други дрехи върху него. Половината цип позволява добра вентилация. Плоските шевове осигуряват по-малко точки на натиск и правят пуловера наистина удобен за носене - универсален среден слой за всички ваши дейности.

  • Плоските шевове предотвратяват неудобното протриване
  • Лек, високо еластичен полар Polartec® Power Grid® с висока дишаемост, отлично отвеждане на влагата и кратко време за съхнене
  • 100% рециклиран полиестер
  • Стойка с половин цип

Параметри

Спорт На открито / Туризъм , Спускане със ски , ски бягане
Сезон 2022 Q3
Дължина на ръкава Дълъг ръкав
Функция за облекло Защита от студ
Технология Bluesign® , Polartec® Power Grid

Bluesign®

Това е новият стандарт за здраве, безопасност и опазване на околната среда в текстилното производство. Екологичният стандарт Bluesign® е създаден в отговор на строгото законодателство и нарастващото търсене на текстилни продукти, които са екологично чисти, не създават рискове за здравето и опазват природните ресурси във възможно най-голяма степен. Етикетът bluesign® за текстилни продукти гарантира комбинация от ниско въздействие върху околната среда и висока функционалност, качество, модерен дизайн и комфорт.

Polartec® Power Grid

Флийс материя, която издига възможностите на техническите материали на ново ниво. Патентованата двукомпонентна плетка с мрежеста структура подобрява топлината и дишането, като същевременно намалява теглото на плата. Двукомпонентният дизайн е разработен за оптимално управление на влагата. Повърхността на кожата е хидрофилна, за да абсорбира потта и да я пренася навън. След това външната повърхност разпръсква влагата за по-ефективно изпаряване. Запазва тялото сухо дори при повишена спортна активност. Мрежестата конструкция също така създава отворени въздушни канали, за да подобри дишането, компресируемостта и да намали теглото на плата. Предимствата на Polartec Power Grid са най-вече топлинен комфорт, висока дишаемост, ниско тегло, отлична опаковаемост, лесна поддръжка и бързо съхнене.