info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Mammut Mercury III Mid GTX Men

Мъжки обувки за туризъм

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
312 лв 359 лв ще спестиш 47 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Mammut

3030-03160-00427

Тръгнете на поход с Mercury III Mid GTX®: обувката запазва стабилността и издръжливостта си благодарение на набуковата кожа Terracare®, която се произвежда постоянно в Германия. Кожата Terracare® е изработена с минимална употреба на вода, електричество от възобновяеми енергийни източници и най-съвременни производствени методи. Тази модерно изглеждаща туристическа обувка от нашата серия Light Hiking впечатлява с гъвкавостта и сцеплението си Vibram® Frog Grip подметка и омекотена 3D мемори пяна в подплатата и оформящата се стелка. Дишащата и водоустойчива мембрана GORE-TEX® Performance Comfort Footwear осигурява Всестранна защита при променливи метеорологични условия.

  • Кожа Terracare® - произведена в Германия
  • Шнурове от полиамид (PA)
  • 3D мемори пяна
  • Rolling Concept®: патентована технология на Mammut®: опора и омекотяване, които подпомагат естественото търкалящо се движение на стъпалото при ходене. Вследствие на това се намалява умората и рискът от изкълчване на глезена.
  • Защита от течна гума: зони с подсилване от течна гума предпазват от износване и увреждане.
  • Технология Vibram® Frog: Шестоъгълни накрайници постигат най-високо ниво на сцепление върху всякакви повърхности. Тази технология е разработена съвместно с Vibram.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2020 Q1
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Висока
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито B
Технология Terracare® , GORE-TEX® Performance Comfort , Rolling Concept® , Vibram® Frog Grip

Terracare®

Екологичната кожа Terracare® осигурява максимален комфорт при употреба и издръжливост на високите обувки. Кожата е произведена в Германия.

GORE-TEX® Performance Comfort

Gore-Tex Performance Comfort предлага оптимален климатичен комфорт при леки температурни условия и за широк спектър от дейности на открито.

Rolling Concept®

Патентованата технология Rolling Concept осигурява опора и оптимално омекотяване, като намалява умората на краката.

Vibram® Frog Grip

Профил на подметката, разработен в сътрудничество между Mammut и Vibram. Шестоъгълните накрайници осигуряват най-високо сцепление с всякакви повърхности. Намалено тегло благодарение на оптималното разположение на материалите. Шестоъгълна повърхностна структура, вдъхновена от стъпалата на жабите.