info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Craft CTM Ultra Carbon 2 M

Мъжки обувки за бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 9-12 работни дни
271 лв 350 лв ще спестиш 79 лв -23 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Craft

1912179 013999

Второто поколение на успешната състезателна обувка от карбон. CTM Ultra Carbon 2 продължава традицията и издига вече високия стандарт на още по-високо ниво с чувствителни модификации.

Гледате обувка, която не се страхува да излезе от рамките на кутията. Светкавично бърз на пътя, безстрашен в лек терен. CTM Ultra Carbon 2 съчетава силните страни на мощен и енергичен омекотяващ слой с характеристиките на лека обувка за терен. 40 милиметра омекотяване, агресивна геометрия, извита карбонова плоча. Това е комбинация от параметри, която ще увеличи скоростта и ефективността на бягането ви. Но това обикновено се свързва с ниска стабилност и използване само върху гладък асфалт. Моделът CTM Ultra Carbon 2 има омекотяващ слой, приспособен да не губи инерция, като същевременно осигурява стабилност при бягане по неравни повърхности. Това се подпомага от по-агресивна подметка в стил gravel running, която работи чудесно не само на път, но и на лек терен като чакъл или асфалтирани пътни настилки.

Във второто поколение горната част е леко променена, което я прави още по-лека и по-удобна. Безшевната материя от една част обгръща стъпалото като втора кожа и благодарение на умело проектираната структура осигурява неочаквано високо ниво на стабилност на обувката.

Craft CTM Ultra Carbon 2 е обувка, предназначена за безкомпромисна скорост не само на пътя, но и извън него. Идеалният спътник за състезания и качествени тренировки в градската джунгла и по асфалтирани пътища, той е здрав и издръжлив. Дълготрайността на използваните материали е няколко пъти по-висока от тази на други състезателни обувки с карбонова плоча.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение , състезания , Темпо
Тип на повърхността - бягаща Терен - пътека
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Високо омекотяване
Drop 10 мм
Технология Fast Forward (Vault Foam™) , Ultra Carbon Plate™ , Ultra Rebound

Fast Forward (Vault Foam™)

Ултралека омекотяваща пяна Vault Foam с отлична мекота и възвръщане на енергията.

Ultra Carbon Plate™

Карбонова пластина в междинната подметка с уникално разпределение в областта на пръстите. Това прави обувката идеално твърда и динамична при прехода към отскок, като същевременно ви позволява да използвате естествената работа на пръстите и напречните сводове за стабилизиране на стъпалото. Така че дори на лек терен можете да бягате с максимална скорост, без да губите стабилност.

Ultra Rebound

Високоенергийна стелка от TPU пяна за още по-бърз преход към отскок.