info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Black Series FX Carbon

Трекинг пръти

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
420 лв 485 лв ще спестиш 65 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65229001

Продуктово видео

Описание

Black Series FX Carbon е вашият изключителен водач за планински преходи. Той е оборудван с новоразработената дръжка Aergon Air, чиято повърхност за допир е изработена от истински корк. Дръжката е усъвършенствана във всеки детайл и оптимизирана по отношение на комфорта и управлението. Благодарение на специалната технология на кухините е възможна комбинация от лека конструкция и големи, поддържащи повърхности, които отговарят на всички ергономични изисквания на ръката ви. Гумираният гръб на дръжката на Aergon Air осигурява максимален захват и контрол при спускане по хълмове. Наклоненият ъгъл помага на китката ви да насочва и поставя стика оптимално и допринася изключително много за безопасността в планината. Изключително лекият сгъваем стик е изработен от 100 % карбон, което го прави лек, но надежден спътник в планината с тегло от само 228 g! Каишка за сигурност със заключване Кожа 4.0 регулируема примка с предпазно заключване. Той е ултралек, много дишащ и предлага максимален комфорт при носене. Дължина 110-130 cm.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод
Технология Core Locking Device , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Core Locking Device

Минимален размер в сгънато състояние и изключително леко тегло. Гамата сгъваеми палки на LEKI е просто по-малка, по-лека и по-добра. Възможностите за използването им са многобройни. Независимо дали става въпрос за достъп до ферата, бягане по пътека в планината, малки преходи или като туристически стик.

  • Строителство, скрито вътре. Лесно и безопасно сглобяване и разглобяване на пръчката.
  • Високоефективен кабел за опън с подсилена PE обвивка за постоянна защита на влакната
  • Пружината, разположена в долната част, осигурява оптимално напрежение и автоматично компенсиране на дължината на кабела
  • Специални алуминиеви втулки предпазват високомодулните въглеродни влакна и осигуряват перфектно свързване на отделните сегменти.

FlexTip

Карбиден накрайник с дълъг гъвкав връх, с резба за закрепване на плоча. Предназначени са за ски туристически палки (или снегоходки).

Trekking 2.0 Basket

Компактна плоча за трекинг. Предпазва от затъване в сняг и кал и може лесно да се смени ръчно.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

Speed Lock 2 Plus

Системата за регулиране, сертифицирана от TÜV Süd, работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на затягане.