info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Cc Thermo Shark Lobster (2+2)

Унисекс ръкавици за ски бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

V Петък 10. 5. на твоето място

В този размер имаме само 1 елемент. Сега или никога.

121 лв 143 лв ще спестиш 22 лв -16 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

652901601

Омарът CC Thermo Shark Lobster ще предизвика вълнение със специалния си дизайн с 2+2 пръста и ще запази ръцете ви топли. Благодарение на разделянето на пръстите, както и на комбинацията от изолация на марката 3M и микрофлийс, ръцете ви ще останат топли по-дълго дори при ниски температури. Освен това ръкавиците са снабдени с материал Softspan на гърба на ръката, както и с материал Nash на дланта, а комбинацията от тези материали осигурява висок комфорт при носене. Системата Shark в комбинация с новата дръжка за ски бягане Nordic Shark позволява още по-добър захват на стика и оптимизирано предаване на силата от ръката към стика.

СИСТЕМА SHARK

  • Системата Shark предлага оптимален трансфер на енергия благодарение на директната връзка между ръката и стика. Бързото вкарване и изкарване не е проблем. Всички примки и ръкавици Shark са съвместими с всички клубове Shark.

NORDIC COMFORT FIT

  • По-широко прилягане за удобство при носене и постоянно топли ръце.

ВОДООТБЛЪСКВАЩИ РЪКАВИЦИ

  • Използване на водоустойчиви многослойни ламинати и функционални компоненти за максимално водоотблъскване.

ТОПЛА ИЗОЛАЦИЯ

  • Средно количество топлина за ръцете ви. Нивото на топлина се дължи на материалите на обвивката, изолацията и подплатата, както и на хидрофобните свойства на ръкавицата. Влияние оказват също прилягането и конструкцията.

Параметри

Спорт ски бягане
Сезон 2022 Q3
Функция за облекло Защита от студ , Защита от вятър , Защита от дъжд
Вид ръкавици Пръст , Палец
Технология Thinsulate® , Trigger Shark 2.0

Thinsulate®

Затоплящ материал, използван в якета, панталони, ръкавици, шапки и ботуши. Въз основа на уникална технология от микрофибри с дебелина 2-5 микрона, 25 пъти по-тънки от косъм и около 10 пъти по-малки от влакната на други синтетични изолации (изолация).

Trigger Shark 2.0

Максимален комфорт, максимален трансфер на енергия, изключително лесно управление. Технологията Trigger Shark 2.0 ви позволява да закрепвате и освобождавате каишката в един момент.