info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Cressida AS

Трекинг пръти

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
211 лв 244 лв ще спестиш 33 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65221151

Продуктово видео

Описание

Cressida AS ще ви подкрепи по време на следващия ви планински поход! Устойчивата на удари версия на бастуна осигурява намаляване на силата на удара и по този начин облекчава мускулите, ставите и сухожилията. Той е оборудван с новоразработената дръжка Aergon Air Compact, която е с 12% по-къса в по-компактната версия и по този начин е оптимално пригодена за по-малки ръце. Технологията на кухините позволява комбинация от лека конструкция и големи, поддържащи повърхности, които отговарят на всички ергономични изисквания. Гумираната глава на дръжката на Aergon Air осигурява максимален захват при спускане по хълмове. Благодарение на заключващата система Speed Lock 2 plus Cressida AS се сглобява за секунди. Започваме! Каишка за сигурност за заключване Skin 4.0 регулируема каишка за заключване. Той е ултралек, много дишащ и предлага максимален комфорт при носене. 90-125 см дължина на пръчката.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология Dynamic Suspension System , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Dynamic Suspension System

Системата DSS намалява вибрациите, които се появяват при удара на стика в земята, с до 40%. Интелигентната конструкция за поглъщане на вибрациите се основава на интелигентно позициониране на върха и специален еластомер, който действа като демпфиращ компонент.

DSS Tip

Здрав връх, който гарантира точно прилягане към точката и перфектна стабилност при почти всеки терен.

Trekking 2.0 Basket

Компактна плоча за трекинг. Предпазва от затъване в сняг и кал и може лесно да се смени ръчно.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

Speed Lock 2 Plus

Системата за регулиране, сертифицирана от TÜV Süd, работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на затягане.