info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Guide Lite 2

Унисекс стикове за зимни обиколки

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
218 лв 253 лв ще спестиш 35 лв -14 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65227371

Тънките ски палки Guide Lite 2, изработени от високоякостен алуминий, са универсални ски туристически палки за всякакви терени. Оборудвани с новата дръжка Aergon Air, прътите Guide Lite 2 предлагат на любителите на ски туризма още повече комфорт и контрол. Специалната технология на кухините позволява олекотена конструкция, съчетана с големи опорни повърхности, за да предложи максимална опора в планината. Задната част на дръжката е изцяло гумирана, за да осигури най-добър захват. Освен това голямата ергономична опорна повърхност осигурява опора по време на стръмни завои при изкачване. Благодарение на системата Speed Lock 2+ дължината може лесно да се регулира между 110 и 150 см, дори с ръкавици. Ски туристическият жезъл е оборудван с голяма плоча за свързване, която ви осигурява опора при работа с повдигачи на петата и скокове.

AERGON AIR

  • Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

КАИШКА ЗА СИГУРНОСТ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ НАЙЛОН НЕОПРЕН

  • Регулируема каишка с предпазно заключване. Той е подсилен с неопрен и удобна подплата от полар и предлага максимален комфорт при носене.

УДЪЛЖЕНА ДРЪЖКА

  • Удължение на дръжката за по-лесно захващане при стръмно наклонени терени или траверси.

АЛУМИНУМ

  • Той се отличава с висока твърдост при ниско тегло.

БЛОКИРАНЕ НА СКОРОСТТА 2+

  • Системата за регулиране, сертифицирана от института за изпитване TÜV Süd, работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на затягане.

ГОЛЯМА ПЛАНИНСКА ОБВЪРЗВАЩА КОШНИЦА

  • Пластина, разработена специално за туристически пътувания, с къс ръб за регулиране на помощните средства за катерене и дълъг ръб за изстъргване на заледени пътеки. Тя може лесно да бъде сменена ръчно.

ФЛЕКС ТИП ДЪЛЪГ

  • Здрав връх, който гарантира точно прилягане към точката и перфектна стабилност при почти всеки терен.

Параметри

Спорт Ски туризъм
Сезон 2022 Q3
Вид на пръчката Телескопичен
Технология Flex Tip Long , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket
Материал на туристическия полюс алуминий

Flex Tip Long

Тези шипове гарантират прецизно използване на стика и перфектна опора на почти всеки терен.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

Speed Lock 2 Plus

Системата за регулиране, сертифицирана от TÜV Süd, работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на затягане.

Big Mountain Binding Basket

Плоча, разработена специално за туризъм, с къс ръб за регулиране на помощни средства за катерене и дълъг ръб за изстъргване на заледени пътеки. Тя може лесно да бъде сменена ръчно.