info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Instructor Lite

Пръти за скандинавско ходене

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
201 лв 232 лв ще спестиш 31 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65026341

Този лек стик от две части, изработен от алуминий и карбон, е идеално подходящ за дълги преходи със скандинавско ходене благодарение на ниското си тегло. Двукомпонентната дръжка, изработена от естествен корк, приляга удобно в ръката. Естественият материал предотвратява неприятното изпотяване на дланите дори при по-високи температури. Системата Trigger Shark 2.0 с дишаща мрежеста каишка позволява бързото отделяне на примката от дръжката. Благодарение на системата за регулиране Speed Lock 2.0 дължината на пръчките може да се регулира плавно от 100 до 125 см. Каишка за рамка от акула Мрежа с възможност за непрекъснато регулиране и индивидуално персонализиране на каишката. Тя позволява бързо и лесно закрепване и сваляне на пръта и е съвместима с всички пръти Shark. Дължина на пръчката 100-125 cm.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2020 Q1
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод , алуминий
Технология Trigger Shark 2.0 , Speed Lock 2

Trigger Shark 2.0

Максимален комфорт, максимален трансфер на енергия, изключително лесно управление. Технологията Trigger Shark 2.0 ви позволява да закрепвате и освобождавате каишката в един момент.

Speed Lock 2

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Изключително бързо регулиране и закопчаване дори с дебели ръкавици при мокро, ледено и снежно време. Винт с функция за безопасност и регулиране

Speed Lock 2 срещу Speed Lock:

  • 30% по-малко
  • 25% по-лек
  • Над 20% повече подкрепа