info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Legacy FX TA

Трекинг пръти

V Петък 10. 5. на твоето място

Имаме само 1 елемент. Сега или никога.

255 лв 295 лв ще спестиш 40 лв -14 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65222451

Продуктово видео

Описание

Legacy FX TA е стабилен сгъваем прът, на който можете да разчитате в планината! Той разполага с анатомично оформена дръжка за трекинг EVOCON със заоблена опорна повърхност за удобно спускане по хълмове. Със заключващата система Speed Lock plus сгъваемият стълб може да се сглоби за секунди. Отидете на следващия си планински поход! Каишка за сигурност на заключването Найлонова регулируема предпазна каишка. Тя е издръжлива, много дишаща и осигурява максимален комфорт при носене. 110-130 см дължина.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология EvoCon , Push Button , Speed Lock Plus , FlexTip , Racing Basket , Lock Security Strap - Nylon

EvoCon

Дръжките EvoCon осигуряват перфектен захват и абсолютна лекота. Предпазната лента се регулира лесно и предпазва от нараняване благодарение на предпазния механизъм за освобождаване. Тоягите LEKI с дръжки EvoCon съчетават комфорт и безопасност.

  • Заоблена опорна повърхност за удобно ходене по наклон
  • Примка с предпазно освобождаване. Лесно и бързо преместване във всяка ситуация. Удобен за кожата материал.
  • Интегрираната в дръжката зона за корекция с ъгъл +8° осигурява оптимален захват на пръчките.

Push Button

Минимален размер в сгънато състояние и изключително леко тегло. Гамата сгъваеми палки на LEKI е просто по-малка, по-лека и по-добра. Възможностите за използването им са многобройни. Независимо дали става въпрос за достъп до ферата, бягане по пътека в планината, малки преходи или като туристически стик.

  • Механизъм за освобождаване с натискане на бутон за бързо и лесно сгъване и разгъване
  • Висококачествен кабел за опъване с подсилена полиетиленова обвивка за дълготрайна защита на влакната
  • Пружината, разположена в долната част, осигурява оптимално напрежение и автоматично компенсиране на дължината на кабела
  • Специални алуминиеви втулки предпазват високомодулните въглеродни влакна и осигуряват перфектно свързване на отделните сегменти.

Speed Lock Plus

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Системата Speed Lock + за външно регулиране е с 35% по-лека и с 27% по-малка от съществуващата система Speed Lock. Той има същата сила на задържане като своя предшественик. Стандартът, изискван от института за изпитване TÜV, е значително надхвърлен.

FlexTip

Карбиден накрайник с дълъг гъвкав връх, с резба за закрепване на плоча. Предназначени са за ски туристически палки (или снегоходки).

Racing Basket

Пластини, идеални за състезателни условия. Плочите могат да се сменят лесно, без да е необходим инструмент.

Lock Security Strap - Nylon

Найлонова каишка за здраво захващане и удобно използване.