info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Legacy Lite

Трекинг пръти

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
131 лв 152 лв ще спестиш 21 лв -14 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65221841

Продуктово видео

Описание

Legacy Lite е олекотен вариант на Legacy. Здравият бастун от три части, изработен от алуминий, е оборудван с новата анатомично оформена дръжка EVOCON, която има заоблена опорна повърхност за удобно спускане. Със системата за регулиране Speed Lock+ пръчката може да се регулира бързо и безопасно с дължина от 110 до 135 см. Каишка за сигурност със заключване Мека регулируема примка 2.0 с предпазно заключване. Той е ултралек, много дишащ и предлага максимален комфорт при носене. Дължината на пръчката е 100-135 см.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология EvoCon , Speed Lock Plus , FlexTip , Racing Basket

EvoCon

Дръжките EvoCon осигуряват перфектен захват и абсолютна лекота. Предпазната лента се регулира лесно и предпазва от нараняване благодарение на предпазния механизъм за освобождаване. Тоягите LEKI с дръжки EvoCon съчетават комфорт и безопасност.

  • Заоблена опорна повърхност за удобно ходене по наклон
  • Примка с предпазно освобождаване. Лесно и бързо преместване във всяка ситуация. Удобен за кожата материал.
  • Интегрираната в дръжката зона за корекция с ъгъл +8° осигурява оптимален захват на пръчките.

Speed Lock Plus

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Системата Speed Lock + за външно регулиране е с 35% по-лека и с 27% по-малка от съществуващата система Speed Lock. Той има същата сила на задържане като своя предшественик. Стандартът, изискван от института за изпитване TÜV, е значително надхвърлен.

FlexTip

Карбиден накрайник с дълъг гъвкав връх, с резба за закрепване на плоча. Предназначени са за ски туристически палки (или снегоходки).

Racing Basket

Пластини, идеални за състезателни условия. Плочите могат да се сменят лесно, без да е необходим инструмент.