info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Makalu

Трекинг пръти

V Петък 10. 5. на твоето място

Имаме само 1 елемент. Сега или никога.

194 лв 225 лв ще спестиш 31 лв -13 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65228491

Продуктово видео

Описание

Makalu е пълна класика, на която винаги можете да разчитате при туристически пътувания! Оборудвана е с новата дръжка Aergon Air. Най-новото поколение дръжки, специално адаптирани за трекинг, отново е оптимизирано по отношение на комфорта и контрола и е подобрено в детайли във всяко отношение. Специалната технология на кухините ви позволява да комбинирате лека конструкция с големи, поддържащи повърхности, които отговарят на всички ергономични изисквания на ръката ви. Главата на дръжката на Aergon Air е изцяло гумирана и осигурява максимален захват и контрол при спускане по хълмове. Наклоненият ъгъл спомага за оптимално водене на китката и поставяне на бастуна. Алуминиевата тръба придава на тоягите Makalu голяма стабилност и ги превръща в стабилен водач при всички турове. Каишка за сигурност за заключване Skin 4.0 регулируема каишка за заключване. Той е ултралек, много дишащ и предлага максимален комфорт при носене. 110-145 см дължина на пръчката.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология Speed Lock Plus , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

Speed Lock Plus

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Системата Speed Lock + за външно регулиране е с 35% по-лека и с 27% по-малка от съществуващата система Speed Lock. Той има същата сила на задържане като своя предшественик. Стандартът, изискван от института за изпитване TÜV, е значително надхвърлен.

FlexTip

Карбиден накрайник с дълъг гъвкав връх, с резба за закрепване на плоча. Предназначени са за ски туристически палки (или снегоходки).

Trekking 2.0 Basket

Компактна плоча за трекинг. Предпазва от затъване в сняг и кал и може лесно да се смени ръчно.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.