info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Makalu FX Carbon

Трекинг пръти

V Петък 10. 5. на твоето място

Имаме само 2 елемента. Ще бъде ли някой ваш?

342 лв 396 лв ще спестиш 54 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65220621

Продуктово видео

Описание

Makalu FX Carbon е вашият спътник за всички планински приключения. Той е снабден с новата дръжка Aergon Air. Най-новото поколение дръжки, специално адаптирани за трекинг, са отново оптимизирани по отношение на комфорта и контрола и са подобрени в детайли във всеки аспект. Специалната технология на кухините ви позволява да комбинирате лека конструкция с големи, поддържащи повърхности, които отговарят на всички ергономични изисквания на ръката ви. Напълно гумираната глава на дръжката Aergon Air осигурява максимален захват и контрол при спускане по хълмове. Наклоненият ъгъл помага на китката ви да насочва и поставя стика оптимално и допринася изключително много за безопасността в планината. Удължението на дръжката осигурява допълнителни варианти на сцепление при изкачване в планината. С Lock Security Strap Skin 4.0 каишката приляга идеално към ръката ви, като ви осигурява оптимална опора и натиск. Благодарение на заключващата система Speed Lock 2 plus сгъваемият стик, който се състои изцяло от карбон, може да се сглоби за секунди. Makalu FX Carbon е вашият надежден партньор в планината! Каишка за сигурност със заключване Кожа 4.0 регулируема примка с предпазно заключване. Той е ултралек, много дишащ и предлага максимален комфорт при носене. Дължина на пръчката 110-130 см.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод
Технология External Locking Device , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

External Locking Device

Минимален размер в сгънато състояние и изключително леко тегло. Гамата сгъваеми палки на LEKI е просто по-малка, по-лека и по-добра. Възможностите за използването им са многобройни. Независимо дали става въпрос за достъп до ферата, бягане по пътека в планината, малки преходи или като туристически стик.

  • Външно заключващо устройство за бързо и лесно сгъване и разгъване
  • Високоефективен кабел за опън с подсилена PE обвивка за дълготрайна защита на влакната
  • Пружината, разположена в долната част, осигурява оптимално напрежение и автоматично компенсиране на дължината на въжето
  • Специални алуминиеви втулки предпазват високомодулните въглеродни влакна и осигуряват перфектно свързване на отделните сегменти.

FlexTip

Карбиден накрайник с дълъг гъвкав връх, с резба за закрепване на плоча. Предназначени са за ски туристически палки (или снегоходки).

Trekking 2.0 Basket

Компактна плоча за трекинг. Предпазва от затъване в сняг и кал и може лесно да се смени ръчно.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

Speed Lock 2 Plus

Системата за регулиране, сертифицирана от TÜV Süd, работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на затягане.