info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Mezza Race

Тояги за зимен туризъм

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
238 лв 275 лв ще спестиш 37 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

64940641

Mezza Race е туристически стик, предназначен за интензивни и бързи действия. Благодарение на въглеродния композитен материал той е много лек и изключително стабилен. Двукомпонентната коркова дръжка е оборудвана с Trigger Shark 2.0. Благодарение на него можете да се откачите от дръжката за миг и да имате свободни ръце. XS Contour с кошничка за подвързване работи надеждно върху всякаква повърхност - върхът на стика вече принадлежи остават в миналото. Предлагат се с дължина от 110 до 150 см.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2020 Q3
Вид на пръчката Solid
Материал на полюса за трекинг въглерод
Технология Trigger Shark 2.0 , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Максимален комфорт, максимален трансфер на енергия, изключително лесно управление. Технологията Trigger Shark 2.0 ви позволява да закрепвате и освобождавате каишката в един момент.

Trigger Shark Frame Strap

Тази примка за палеца помага както при отскачането, така и при отката. Анатомично прецизното прилягане и дишащият мек вътрешен материал с голяма контактна площ позволяват сигурно и меко прилягане към ръката. Каишката Frame Strap Shark е изработена от едно парче и се увива на 360 градуса около ръката. Елиминират се пречещите застъпвания на материала, което предотвратява появата на мехури и натъртвания. Размерът се регулира безстепенно със скоба. Директният контакт с дръжката гарантира, че всеки импулс се предава на стика без загуба на сила. Със системата Trigger Shark 2.0 примката светкавично се прихваща в дръжката на бастуна и също толкова бързо се изважда.