info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Пръти за скандинавско ходене Leki Pacemaker Lite

Leki Pacemaker Lite

Пръти за скандинавско ходене

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
181 лв 209 лв ще спестиш 28 лв -13 %

Leki

65025502

Олекотената версия на Pacemaker, наречена Leki Pacemaker Lite, се отличава с дръжка Shark 2.0 и Shark Frame Strap Mesh за дишащ захват и най-оптимално предаване на енергията благодарение на 85% тръба. тръба от въглеродни влакна. Координираният по цвят накрайник Speed Tip осигурява най-бързия замах. Типът Ultralite е подходящ за лица с височина до 185 см и тегло до 75 кг.

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм
Сезон 2021 Q1
Вид на пръчката Solid
Материал на полюса за трекинг въглерод
Технология Trigger Shark 2.0 , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Максимален комфорт, максимален трансфер на енергия, изключително лесно управление. Технологията Trigger Shark 2.0 ви позволява да закрепвате и освобождавате каишката в един момент.

Trigger Shark Frame Strap

Тази примка за палеца помага както при отскачането, така и при отката. Анатомично прецизното прилягане и дишащият мек вътрешен материал с голяма контактна площ позволяват сигурно и меко прилягане към ръката. Каишката Frame Strap Shark е изработена от едно парче и се увива на 360 градуса около ръката. Елиминират се пречещите застъпвания на материала, което предотвратява появата на мехури и натъртвания. Размерът се регулира безстепенно със скоба. Директният контакт с дръжката гарантира, че всеки импулс се предава на стика без загуба на сила. Със системата Trigger Shark 2.0 примката светкавично се прихваща в дръжката на бастуна и също толкова бързо се изважда.