info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Performance Tune 3D BOA

Ски ръкавици Унисекс

Изберете своя размер Как да изберем?

Ve Четвъртък 9. 5. на твоето място

В този размер имаме само 1 елемент. Сега или никога.

239 лв 283 лв ще спестиш 44 лв -16 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

651802301

Performance Tune 3D Boa® е не само изработен от най-висококачествени материали, но и разполага с патентованата система Boa® Fit, интегрирана в доказаната система TRIGGER. Това прави формата идеално гладка и регулируема. Просто завъртете капачката на Boa® и Performance Tune 3D BOA® ще пасне на ръката ви като втора кожа, позволявайки особено здраво захващане на стика. Благодарение на изолацията Primaloft ръкавиците са подходящи и за по-ниски температури. Висококачествената козя кожа със силиконова подплата на дланта Nash гарантира добър захват и приятно усещане. Благодарение на оборудването mf touch сензорните екрани могат да се управляват и с ръкавици.

Основни характеристики:

  • TRIGGER EYE SYSTEM - Ръкавици с интегрирана система за свързване на ръката с дръжката, без да се използват белезници. Сигурното изключване от дръжката в случай на падане е гаранция за стабилно здраве през следващите сезони! Съвместим със системите Trigger S и Trigger 3D.

  • TRIGGER SHARK BOA® - Патентована система за бързо освобождаване с индивидуално регулиране и отваряне за секунди. Маховикът BOA позволява на ръкавицата да приляга към ръката в стил "втора кожа" и осигурява оптимизирано предаване на силата към дланта.
  • ИЗОЛАЦИЯ - Нивото на топлина зависи от материала на обвивката, изолацията и подплатата, хидрофобните свойства, прилягането и конструкцията.
  • УДОБНА КРАЙНИЦА - Малко по-широка кройка за удобно носене и топли ръце.
  • MF TOUCH PATENTED - Патентована технология, която позволява прецизно управление на смартфони и навигационни устройства, без да се свалят ръкавиците, благодарение на вградените контактни частици на върховете на пръстите.
  • ВОДОУСТОЙЧИВА - Водоустойчива ръкавица благодарение на отделна мембранна подплата.
  • SOFT-TEX - Водоустойчив. Ветроустойчивост. Удобна мекота. SOFT-TEX® гарантира удобно и приятно усещане при носене.
  • PRIMALOFT - Абсолютна устойчивост на вятър. Максимална дишаемост. Благодарение на Primaloft ръцете ви ще останат приятно топли дори при

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2022 Q3
Функция за облекло Защита от студ
Вид ръкавици Пръст
Технология Primaloft , Trigger Shark BOA® , Soft-Tex® , MF Touch®

Primaloft

Синтетично влакно с много добри изолационни свойства, с водоустойчив слой, изключително леко, дишащо и антиалергично. Особено полезен за спортни облекла и като пълнеж за спални чували.

Trigger Shark BOA®

Патентована система за бързо освобождаване с индивидуално регулиране и отваряне за секунди. Колелцето на BOA позволява на ръкавицата да приляга към ръката в стил "втора кожа" и осигурява оптимално предаване на силата към дланта.

Soft-Tex®

Водоустойчивост. Ветроустойчивост. Приятно мека. SOFT-TEX® осигурява удобно и приятно носене.

MF Touch®

Пълно управление на смартфони и навигационни устройства дори в студени дни. Специално разработеният текстилен материал позволява управление на капацитивни сензорни екрани без сваляне на ръкавици.