info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Poles Black Series SLS XTG

Унисекс походни пръти

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
262 лв 302 лв ще спестиш 40 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65321291

Сега ще бъдете още по-бързи в планината с новата черна серия SLS XTG! С тегло от само 185 г те са най-леките в колекцията за трекинг и са изработени от 100% карбон. Оборудвани са с новата ръкохватка Aergon Air. Най-новото поколение дръжки, специално пригодени за трекинг, отново са оптимизирани по отношение на комфорта и управлението и са подобрени във всеки детайл. Специалната технология на кухините позволява да се комбинира лека конструкция с големи, поддържащи повърхности, които отговарят на всички ергономични изисквания на ръката ви. Изцяло гумираният гръб на дръжката Aergon Air предлага максимален захват и контрол при спускане по хълмове. Наклоненият ъгъл помага на китката да насочва и полага стика оптимално и допринася изключително много за безопасността в планината. Системата Super Lock позволява безкрайно регулиране на дължината в диапазона 110-135 см. Независимо дали сте решили да се отдадете на трекинг, многодневни преходи в планински хижи или изкачване на ферата: с Black Series можете да направите всичко!

Спецификации:

  • Дръжка : Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната ѝ форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава на ръкохватката гарантира абсолютен контрол.
  • Регулируемапримка с предпазно заключване. Тя е ултралека, много дишаща и предлага максимален комфорт при носене.

  • Удължение на дръжката .

  • PRC Carbon (Performance Racing Carbon) 1000

  • Тънката вътрешна система за регулиране осигурява максимална сила напритискане . Благодарение на заключването против преобръщане на 360° тя осигурява и оптимална стабилност.

  • Компактнапластина за трекинг. Предпазва от затъване в сняг и кал и може лесно да се смени на ръка.

  • Здравиятнакрайник гарантира точно напасване към точката и перфектна стабилност върху почти всеки терен.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2023 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Технология 100% Karbon , Aergon Air

100% Karbon

Материалът е с ненадминато тегло, твърдост и оптимални свойства на люлеене.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.