info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Poles Guide 2

Унисекс зимни походни тояги

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
218 лв 252 лв ще спестиш 34 лв -14 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65227361

Стабилният телескопичен прът Leki Guide 2 от две части, изработен от високоякостен карбон и алуминий, е универсален прът за ски туризъм за всякакви терени. Дръжката Aergon Air предлага на скиорите още повече комфорт и контрол. Специалната технология на кухините позволява олекотена конструкция, която е съчетана с големи опорни повърхности, за да осигури максимална опора в планината. Благодарение на Speed Lock 2 дължината може да се регулира без усилие между 110 и 150 см, дори и с ръкавици. Пръчката за ски туризъм Leki Guide 2 е оборудвана с голяма кошница за връзки, която ви помага при работа с екипировката за катерене и ските.

Основни характеристики:

  • AERGON AIR - Система от дръжки и примки Aergon за удобно обличане. Ултралека, най-безопасната и удобна дръжка за трекинг без ръбове.
  • Заключваща осигурителна лента NYLON NEOPRENE - Ултралека, дишаща примка за максимален комфорт.
  • SPEED LOCK 2 - Система за заключване. Изключително бързо регулиране и закопчаване дори с дебели ръкавици при мокро, ледено и снежно време. Винт с функция за безопасност и възможност за регулиране.
  • АЛУМИН (HTS 6.5) + КАРБОНОВИ ВЛАКНА (PRC 1000 ) - Издръжлива горна част от алуминий, супер лека и твърда долна част от въглеродни влакна за перфектно поведение при замах с минимално тегло.
  • CONTOUR BINDING RACE BASKET - Специално проектирана туристическа кошница за състезания с къс ръб за поставяне на връзки и дълъг ръб за изстъргване на заледени ски. Осигурява сигурно сцепление и задържане, особено на стръмен терен.
  • CONTOUR TIP - накрайник Skialp с карбиден връх

Параметри

Спорт На открито / Туризъм , Ски туризъм
Сезон 2022 Q3
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод , алуминий
Технология Speed Lock 2 , Hliník HTS , Lock Security Strap - Neoprene , Aergon Air
Материал на туристическия полюс въглерод , алуминий

Speed Lock 2

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Изключително бързо регулиране и закопчаване дори с дебели ръкавици при мокро, ледено и снежно време. Винт с функция за безопасност и регулиране

Speed Lock 2 срещу Speed Lock:

  • 30% по-малко
  • 25% по-лек
  • Над 20% повече подкрепа

Hliník HTS

Материалът се отличава преди всичко с много дълъг експлоатационен живот, изключителна издръжливост и изключителна стабилност.

Lock Security Strap - Neoprene

Каишката е подсилена и изработена от неопрен с удобна вложка от полар за максимален комфорт при носене.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.