info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Poles Helicon Lite

Зимни походни пръти

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
127 лв 140 лв ще спестиш 13 лв -9 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

64927431

Тоягите Helicon Lite осигуряват максимална безопасност при каране на ски или снегоходки. Високоякостната алуминиева тръба може да се справи с всичко. Леката и надеждна система за регулиране Speed Lock+ позволява бързо и лесно регулиране на дължината на пръта. Дръжката Evocon Soft приляга оптимално в ръката и ви помага с многобройни варианти на захват. Примката може лесно да се регулира до необходимата дължина. С размера в 95 см, когато е сгънат, бастунът може лесно да се прикрепи към раница. Пластините за обвързваща кошница са много практични. С тях можете удобно да управлявате връзките и помощните средства за катерене на туристическите ски, като стоите изправени. Версия LITE са с ограничено тегло и поради това са предназначени предимно за деца, тийнейджъри и обикновено за хора с по-малки размери.

Основни характеристики:

  • Захват Evocon (ергономична дръжка с удължена и омекотена повърхност на захвата).
  • Заключващ предпазен ремък (фиксиран регулируем ремък)
  • Alpine flex tip (твърдосплавен накрайник с гъвкав връх, позволяващ прецизно използване на стика върху почти всяка повърхност)
  • Кошница за туристически и беккънтри връзки (плочи с функция за превключване на връзките и удължен подсилен ръб за отстраняване на леда от стелажите, който може лесно да се смени, без да се използва инструменти)

Параметри

Спорт Ски туризъм
Сезон 2021 Q3
Вид на пръчката Телескопичен
Технология EvoCon
Материал на туристическия полюс алуминий

EvoCon

Дръжките EvoCon осигуряват перфектен захват и абсолютна лекота. Предпазната лента се регулира лесно и предпазва от нараняване благодарение на предпазния механизъм за освобождаване. Тоягите LEKI с дръжки EvoCon съчетават комфорт и безопасност.

  • Заоблена опорна повърхност за удобно ходене по наклон
  • Примка с предпазно освобождаване. Лесно и бързо преместване във всяка ситуация. Удобен за кожата материал.
  • Интегрираната в дръжката зона за корекция с ъгъл +8° осигурява оптимален захват на пръчките.