info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Poles Smart Supreme

Пръчки за скандинавско ходене Unisex

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
211 лв 244 лв ще спестиш 33 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65325421

Многофункционални ли сте и искате ли да сте гъвкави при скандинавското ходене? Тогава Smart Supreme е вашият идеален спътник.

Дръжката от естествен корк е удобна за хващане, а благодарение на системата Trigger Shark 2.0 можете да освободите ремъка за секунди - огромен плюс по отношение на комфорта и безопасността.

Благодарение на системата за регулиране Speed Lock 2.0 двукомпонентният ремък Vario може да се регулира индивидуално до подходящата дължина за нула време.

Благодарение на системата Smart Tip 2.0 можете да превключвате между гумената броня и прибиращия се карбиден накрайник за нула време, без да се налага да сваляте гумената броня от пръта. Така че можете да сте сигурни в сцеплението независимо от повърхността.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2023 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология Speed Lock Plus , Smart Tip 2.0

Speed Lock Plus

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Системата Speed Lock + за външно регулиране е с 35% по-лека и с 27% по-малка от съществуващата система Speed Lock. Той има същата сила на задържане като своя предшественик. Стандартът, изискван от института за изпитване TÜV, е значително надхвърлен.

Smart Tip 2.0

Новият накрайник LEKI Smart Tip - истински мултифункционален накрайник за всички видове терени и с усъвършенстван дизайн за още по-голямо удоволствие при скандинавското ходене.

  • Грайферната пета осигурява необходимата опора по асфалтирани пътища.
  • Вграденият прибиращ се карбиден връх работи и на ливади, кал и сняг.