info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Prc 850

Унисекс палки за ски бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
305 лв 353 лв ще спестиш 48 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

652404081

PRC 850 е най-добрият стик за ски бягане за амбициозни спортисти. Тя е снабдена с новата система Nordic Shark - технология за примка на дръжката, която е 100% разработена изключително за ски бягане. Дръжката гарантира най-добрата връзка между ръката и стика и осигурява прецизно водене, контрол и предаване на силата. С примката Shark можете лесно да се закрепите за секунди и да се извадите по-лесно от всякога с бутона за бързо освобождаване. Персонализираната форма Speed Shape осигурява прецизно водене на стика при бързи движения. Благодарение на системата за сменяеми плочи Fin Vario върхът и плочата могат да се сменят в зависимост от условията на трасето за ски бягане, а също така могат да се използват и за лятна подготовка. Свободната версия на този прът е за най-взискателните потребители - дължината на пръта се отрязва от самия човек, преди да монтира включената отделна дръжка! Необходимите инструменти се намират в пакета.

СИСТЕМА SHARK Системата Shark предлага оптимално предаване на силата благодарение на директната връзка между ръката и стика. Бързото вкарване и изкарване не е проблем. Всички примки и ръкавици Shark са съвместими с всички клубове Shark. СЕВЕРНАТА АКУЛА Чисто нова версия на ръкохватките за бягане от LEKI. Позволява още по-добро управление, по-висока степен на контрол, ненадминато предаване на мощността и максимален комфорт. КАИШКА ЗА РАМКА ОТ АКУЛА Безкрайно регулируема и индивидуално приспособима каишка. Тя позволява бързо и лесно закрепване и сваляне на пръчката и е съвместима с всички пръчки Shark. KARBON PRC 850 Висококачествени композитни въглеродни влакна. Супер лек и твърд. В същото време има оптимални характеристики на люлеене. ПЛОЧИ FIN VARIO Изключително лека плоча за ски бягане за оптимално сцепление на пистата за ски бягане. Системата Fin Vario позволява смяна на плочата без инструменти. Можете да избирате между размери S/M, M/L и връх за ролкови ски. CARBIDE TIP Здрав връх, който гарантира точно прилягане към точката и перфектна стабилност при почти всеки терен.

Параметри

Спорт ски бягане
Сезон 2022 Q3
Технология Fin Vario , Trigger Shark Frame Strap , Carbide Tip
Материал за полюсите за ски бягане въглерод

Fin Vario

Система за лесна смяна на кошници с различни размери за различни характеристики на пистите за ски бягане

  • Размяна на зимни кошници за летни върхове на ролкови ски
  • Размерът на конуса (8 или 9) няма значение

Trigger Shark Frame Strap

Тази примка за палеца помага както при отскачането, така и при отката. Анатомично прецизното прилягане и дишащият мек вътрешен материал с голяма контактна площ позволяват сигурно и меко прилягане към ръката. Каишката Frame Strap Shark е изработена от едно парче и се увива на 360 градуса около ръката. Елиминират се пречещите застъпвания на материала, което предотвратява появата на мехури и натъртвания. Размерът се регулира безстепенно със скоба. Директният контакт с дръжката гарантира, че всеки импулс се предава на стика без загуба на сила. Със системата Trigger Shark 2.0 примката светкавично се прихваща в дръжката на бастуна и също толкова бързо се изважда.

Carbide Tip

Тези шипове гарантират прецизно използване на стика и перфектна опора на почти всеки терен.