info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Ръкавици за спускане със ски Leki Progressive 8 S

Leki Progressive 8 S

Ръкавици за спускане със ски

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
222 лв 263 лв ще спестиш 41 лв -16 %

Leki

649815301

Любител ли сте на карането извън пистите? Тогава ръкавицата Progressive 8 S е подходяща за вас. Висококачествената козя кожа и неопренът му придават изключителна здравина и издръжливост. Изолацията се осигурява чрез пълнеж от Пластмасови влакна Primaloft®. Мекият маншет предпазва ръката далеч отвъд китката. Възглавничката на гърба на ръката абсорбира удара. Ставите на пръстите са особено подвижни и осигуряват още по-голяма гъвкавост. Трябва да проверите приложението за времето? Благодарение на патентованата технология mf touch не е необходимо да сваляте ръкавиците си, за да го направите. Ръкавици за трудни условия. С Trigger S.

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2020 Q3
Функция за облекло Защита от студ , Защита от вятър , Защита от дъжд
Вид ръкавици Пръст
Технология Primaloft , Trigger S

Primaloft

Синтетично влакно с много добри изолационни свойства, с водоустойчив слой, изключително леко, дишащо и антиалергично. Особено полезен за спортни облекла и като пълнеж за спални чували.

Trigger S

Максимална безопасност, максимален комфорт. Trigger S Ti прави поставянето и свалянето на обувките по-бързо и по-удобно от всякога. Патентованото предпазно освобождаване предлага допълнителна защита срещу нараняване.