info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Sherpa

Пръчки на открито

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
245 лв 283 лв ще спестиш 38 лв -14 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65220282

Продуктово видео

Описание

С тоягите Sherpa сте сигурни в безопасността и стабилността си по време на трудни планински преходи във високите планини! Специално разработеният за алпинизъм трикомпонентен прът е оборудван с новата дръжка Aergon Air. Дръжката е усъвършенствана във всеки детайл и оптимизирана по отношение на комфорта и управлението. Благодарение на специалната технология на кухините е възможна комбинация от лека конструкция и големи, поддържащи повърхности, които отговарят на всички ергономични изисквания на ръката ви. Гумираният гръб на дръжката на Aergon Air осигурява максимален захват и контрол при спускане по хълмове. Наклоненият ъгъл помага на китката ви да насочва и поставя стика оптимално и допринася изключително много за безопасността в планината. Стабилната планинарска пръчка е оборудвана с гъвкав накрайник, така че плочката на коша на Big Mountain Binding да може да се сменя в планината в случай на снеговалеж. Пръчката Sherpa, изработена от алуминий, е стабилна, но тежи само 279 г. Можете да разчитате напълно на него в планината! Каишка за сигурност със заключване Кожа 4.0 регулируема примка с предпазно заключване. Той е ултралек, много дишащ и предлага максимален комфорт при носене. Дължина 110-145 см.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket

FlexTip

Карбиден накрайник с дълъг гъвкав връх, с резба за закрепване на плоча. Предназначени са за ски туристически палки (или снегоходки).

Trekking 2.0 Basket

Компактна плоча за трекинг. Предпазва от затъване в сняг и кал и може лесно да се смени ръчно.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

Speed Lock 2 Plus

Системата за регулиране, сертифицирана от TÜV Süd, работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на затягане.

Big Mountain Binding Basket

Плоча, разработена специално за туризъм, с къс ръб за регулиране на помощни средства за катерене и дълъг ръб за изстъргване на заледени пътеки. Тя може лесно да бъде сменена ръчно.