info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Sherpa Fx Carbon

Унисекс стикове за зимни обиколки

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
386 лв 447 лв ще спестиш 61 лв -14 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65227101

Продуктово видео

Описание

Sherpa FX Carbon е нашият сгъваем стик, който може да се използва както през лятото, така и през зимата. За тази цел той има особено здрава въглеродна структура. Той е оборудван с новата дръжка Aergon Air, която предлага още по-голям комфорт и по-добър контрол. Специалната технология за кухини позволява олекотена конструкция. Големите опорни повърхности осигуряват максимална опора в планината. Задната част на дръжката, която иначе е изработена от термопенопласт, е изцяло гумирана, за да осигури най-добър захват. Голямата ергономична опорна повърхност осигурява опора по време на стръмни завои при изкачване. Пръчката за ски туризъм е снабдена с плоча за свързване, която ви осигурява опора при работа с повдигачи на петата и скокове. Отправете се към следващото си приключение със ски туризъм!

AERGON AIR

  • Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

КАИШКА ЗА СИГУРНОСТ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ НАЙЛОН НЕОПРЕН

  • Регулируема каишка с предпазно заключване. Той е подсилен с неопрен и удобна подплата от полар и предлага максимален комфорт при носене.

УДЪЛЖЕНА ДРЪЖКА

  • Удължение на дръжката за по-лесно захващане при стръмно наклонени терени или траверси.

АЛУМИНИЙ И ВЪГЛЕРОД

  • Той се отличава с висока твърдост при ниско тегло.

ВЪНШНО ЗАКЛЮЧВАЩО УСТРОЙСТВО / ELD

  • Системата ELD позволява бързо разгъване и сгъване на сгъваемите стълбове с едно натискане на бутон. Специалният дизайн около бутона за освобождаване осигурява по-голяма стабилност.

БЛОКИРАНЕ НА СКОРОСТТА 2+

  • Системата за регулиране, сертифицирана от института за изпитване TÜV Süd, работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на затягане.

ФЛЕКС ТИП ДЪЛЪГ

  • Здрав връх, който гарантира точно прилягане към точката и перфектна стабилност при почти всеки терен.

ГОЛЯМА ПЛАНИНСКА ОБВЪРЗВАЩА КОШНИЦА

  • Пластина, разработена специално за туристически пътувания, с къс ръб за регулиране на помощните средства за катерене и дълъг ръб за изстъргване на заледени пътеки. Тя може лесно да бъде сменена ръчно.

Параметри

Спорт Ски туризъм
Сезон 2022 Q3
Вид на пръчката Сгъваем
Технология External Locking Device , Hliník HTS , 100% Karbon , Lock Security Strap - Neoprene , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket
Материал на туристическия полюс въглерод

External Locking Device

Минимален размер в сгънато състояние и изключително леко тегло. Гамата сгъваеми палки на LEKI е просто по-малка, по-лека и по-добра. Възможностите за използването им са многобройни. Независимо дали става въпрос за достъп до ферата, бягане по пътека в планината, малки преходи или като туристически стик.

  • Външно заключващо устройство за бързо и лесно сгъване и разгъване
  • Високоефективен кабел за опън с подсилена PE обвивка за дълготрайна защита на влакната
  • Пружината, разположена в долната част, осигурява оптимално напрежение и автоматично компенсиране на дължината на въжето
  • Специални алуминиеви втулки предпазват високомодулните въглеродни влакна и осигуряват перфектно свързване на отделните сегменти.

Hliník HTS

Материалът се отличава преди всичко с много дълъг експлоатационен живот, изключителна издръжливост и изключителна стабилност.

100% Karbon

Материалът е с ненадминато тегло, твърдост и оптимални свойства на люлеене.

Lock Security Strap - Neoprene

Каишката е подсилена и изработена от неопрен с удобна вложка от полар за максимален комфорт при носене.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

Speed Lock 2 Plus

Системата за регулиране, сертифицирана от TÜV Süd, работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на затягане.

Big Mountain Binding Basket

Плоча, разработена специално за туризъм, с къс ръб за регулиране на помощни средства за катерене и дълъг ръб за изстъргване на заледени пътеки. Тя може лесно да бъде сменена ръчно.