info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Venom Gs 3D

Пръчки за спускане

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
305 лв 353 лв ще спестиш 48 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

652676911

Venom GS 3D е най-добрият състезателен прът за гигантски слалом, изработен от високоякостен алуминий HTS 6.5 и арамид-карбон. Тънката дръжка на Race Pro G е с новата система Trigger 3D. Тя позволява по-добър контрол благодарение на директната връзка между ръкавицата и стика, по-удобна работа чрез бързо вкарване и изкарване и по-големи граници на безопасност благодарение на интелигентното триизмерно освобождаване. Защитната алуминиева обвивка в горната част осигурява допълнително укрепване на стика и намалява риска от счупване при контакт с вратата.

3D СИСТЕМА ЗА ЗАДЕЙСТВАНЕ

  • Системата Trigger предлага по-голяма степен на контрол чрез директна връзка между ръката и стика. Бързото поставяне и изваждане не е проблем, а предпазната ключалка може да предпази потребителя от нараняване. Всички примки и ръкавици Trigger са съвместими с всички клубове Trigger.

СПУСЪК 3D ДРЪЖКА ЗА G

  • Тънка дръжка с перфектно предаване на силата и максимална безопасност благодарение на системата за освобождаване. Меката повърхност позволява чудесен захват. Съвместим е с всички белезници или ръкавици със система Trigger.

КАПАЧКА НА АДАПТЕРА ЗА ЗАДЕЙСТВАНЕ 3D

  • Капак, под който се намира слот, позволяващ да се монтират протекторите за ръце и адаптерът за камерата GoPro.

КАИШКА ЗА РАМКА ОТ АКУЛА

  • Плавно регулируема и индивидуално настройваща се каишка. Тя позволява бързо и лесно закрепване и сваляне на стика и е съвместима с всички стикове Shark.

КОШНИЦА ЗА СПУСКАНЕ

  • Идеален за състезателни условия. Плочите могат да се сменят лесно, без да е необходим инструмент.

АЛУМИНИЙ И 100% ВЪГЛЕРОД

  • Комбинацията от тези два материала осигурява перфектно поведение при замах, като същевременно запазва теглото възможно най-ниско.

FLEX TIP

  • Здрав връх, който гарантира точното прилягане на пръчката и перфектната стабилност на почти всеки терен.

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2022 Q3
Използване на стълба за спускане състезания , Отдих
Технология Madlo Trigger 3D Pro G

Madlo Trigger 3D Pro G

Тънка дръжка с перфектно предаване на силата и максимална безопасност благодарение на системата за освобождаване. Меката повърхност позволява чудесен захват. Съвместим е с всички белезници или ръкавици със система Trigger.