info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Worldcup Race Speed 3D

Ски ръкавици Унисекс

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
176 лв 209 лв ще спестиш 33 лв -16 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

650801301

Ръкавиците Worldcup Race Speed 3D, изработени от удобна овча кожа, са истински лидер в оптиката на състезанията. Тънките ръкавици ще ви спечелят с това колко добре прилягат, което ги прави идеален спътник за топлите дни, прекарани в планината. С вградената система Trigger 3D ръкавицата може да бъде прикрепена към пръта или освободена за миг. Новата система Trigger 3D е съвместима с всички по-стари стълбове Trigger S.

Основни характеристики:

  • СИСТЕМА ЗА ЗАДЪРЖАНЕ ОЧИ - Ръкавица с интегрирана система, която ви позволява да свържете ръката си с дръжката, без да използвате белезници. Сигурното изключване от дръжката в случай на падане е гаранция за стабилно здраве през следващите сезони! Съвместим със системите Trigger S и Trigger 3D.
  • RACE FIT - Специалните интегрирани подложки и протектори ви осигуряват безкомпромисно състезателно представяне.
  • ОТОПЛЕНИЕ ЗА ПРОЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ - Нивото на топлина се крие в черупката, изолацията и материалите на подплатата, хидрофобните свойства и прилягането и конструкцията
  • ВОДОПРОПУСКАЩИ МАТЕРИАЛИ - Използване на водоустойчиви многослойни ламинати и функционални компоненти за постигане на максимална водоотблъскваща способност

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2022 Q3
Функция за облекло Защита от студ
Вид ръкавици Пръст
Технология Trigger S

Trigger S

Максимална безопасност, максимален комфорт. Trigger S Ti прави поставянето и свалянето на обувките по-бързо и по-удобно от всякога. Патентованото предпазно освобождаване предлага допълнителна защита срещу нараняване.