info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Олекотена туристическа обувка с техническа конструкция Mammut Alnasca II Low GTX Men

Mammut Alnasca II Low GTX Men

Олекотена туристическа обувка с техническа конструкция

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
351 лв 392 лв ще спестиш 41 лв -10 %

Mammut

3020-06230-00455

Alnasca II Low GTX® Men е много лека обувка с нисък профил. Alnasca съчетава висококачествени материали, прилягане и дизайн с най-съвременни технологии. Basefit за отлична опора на петата и оптимизирано шнуроване за допълнителна опора на крака. Подметката Michelin осигурява отлично сцепление при всяко планинско изкачване. Несравнима чувствителност благодарение на ниския слой между стъпалото и скалата. Водоустойчиви и дишащи ботуши благодарение на Gore-Tex. Alnasca във версията с нисък профил предлага гъвкавост за via ferrata, туризъм и трекинг.

  • Предварително оформена конструкция на езика
  • Омекотена конструкция Strobel с щит срещу камъни
  • Base Fit®: плъзгащите се ленти предават енергията от зоната на шнуроване към стъпалото, като осигуряват по-добро прилягане към обувката и увеличават безопасността и комфорта.
  • Мемори пяна.
  • Поддръжка на петата: триизмерният елемент от TPU е проектиран за анатомията на петата, която перфектно обгръща. Това осигурява оптимално прилягане на петата, предотвратява усукването на глезените и предпазва от абразията на скалите.
  • Гумирана капачка на пръстите
  • Каучукова смес Michelin® OCX Approach

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2020 Q1
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Нисък
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито A/B
Технология Base Fit® , GORE-TEX® Performance Comfort , Michelin® Rock Tech

Base Fit®

Плъзгащите се ремъци пренасят енергията от зоната на шнуроване към крака и осигуряват по-добро прилягане към обувката за по-голяма безопасност и комфорт.

GORE-TEX® Performance Comfort

Gore-Tex Performance Comfort предлага оптимален климатичен комфорт при леки температурни условия и за широк спектър от дейности на открито.

Michelin® Rock Tech

Ноу-хауто за катерене е съчетано с опит в областта на сцеплението и каучуковите смеси, за да се подобри комфортът и сцеплението при катерене и приближаване към скалната стена. Подметката на MICHELIN е изключително сцепление и използва специален дизайн за предизвикателно движение по неравен терен.