info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Mammut Eigerjoch Advanced IN Hooded Jacket Men

Мъжко зимно яке

Цветови варианти

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
810 лв 978 лв ще спестиш 168 лв -17 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Mammut

1013-01620-50404

Мъжкото яке с качулка Eigerjoch Advanced IN е топло и леко изолирано яке, подходящо като среден и външен слой. Хибридната конструкция и пълнеж от пух и PrimaLoft® Gold Active гарантират оптимално отвеждане на влагата. Якето Eigerjoch е устойчиво на контакт със скали и на носене под тежки раници благодарение на особено издръжливите метали Pertex® Quantum. Тя е иновативна и безкомпромисна. Просто Пухено яке с отлично съотношение топлина/тегло.

  • Ултралек водоотблъскващ материал Pertex® Quantum с технология Diamond Fuse за изключителна устойчивост на износване
  • С пълнеж от 90 г гъши пух 90/10 (850 кубика пълнеж)
  • Вложки Primaloft Gold Active® (80 г/м2) за топлина в раменете, качулката, гърба и краищата на ръкавите, дори при влажни условия
  • Регулируемата качулка е съвместима с каска и има подсилена козирка
  • Вътрешен джоб с цип на гърдите
  • 2 предни джоба с ципове, съвместими с колани за катерене
  • Малък обем на опаковката: якето може да се съхранява и в предния джоб
  • Двупосочен цип YKK Vislon® за гладко движение
  • Подгъвът може да се регулира с една ръка с помощта на шнура, който може да се съхранява вътре
  • Еластични маншети
  • Съдържа нетекстилни части от животински произход (пера или кожа)

Параметри

Спорт На открито / Туризъм , Спускане със ски , Катерене , Ски туризъм
Сезон 2022 Q3
Сезон на годината Есен/зима
Функция за облекло Защита от студ , Отделяне на потта , Защита от вятър , Защита от дъжд
Качулка Да
Вид на якето яке
Технология Bluesign® , Pertex® Quantum , YKK Vislon® , PrimaLoft Gold , PFC Free DWR , RDS - Responsible Down Standard , Fair Wear

Bluesign®

Това е новият стандарт за здраве, безопасност и опазване на околната среда в текстилното производство. Екологичният стандарт Bluesign® е създаден в отговор на строгото законодателство и нарастващото търсене на текстилни продукти, които са екологично чисти, не създават рискове за здравето и опазват природните ресурси във възможно най-голяма степен. Етикетът bluesign® за текстилни продукти гарантира комбинация от ниско въздействие върху околната среда и висока функционалност, качество, модерен дизайн и комфорт.

Pertex® Quantum

Продуктите с технологията Pertex QUANTUM® са изключително леки, с оптимално съотношение между здравина и тегло. Мека като коприна, изключително компресируема, с отлична устойчивост на износване и защита срещу външна влага, вятър и дъжд: тъканта е водоустойчива и съхне бързо благодарение на специалната водоотблъскваща обработка DWR, която гарантира дълготрайно представяне дори след многократно пране.

YKK Vislon®

Продуктите на YKK могат да бъдат намерени във всички области на промишлеността. YKK произвежда широка гама ципове, копчета, катарами и аксесоари за закопчаване, които са известни в цял свят с изключителното си качество и издръжливост. Гордеем се, че използваме само ципове и катарами YKK за всички наши облекла.

PrimaLoft Gold

Най-висококачествената изолация за много студена среда, която се отличава със своята топлина, водоустойчивост, мекота и лесна компресируемост. Тя осигурява по-висока топлина както при сухо, така и при мокро състояние. Отделните микрофибри създават въздушни джобове, които задържат топлината близо до тялото, предотвратяват проникването на влага и имат способността да съхнат много по-бързо от пуха.

PFC Free DWR

Съкращението DWR означава Durable Water Repellency (трайно водоотблъскване). Това е постоянна хидроизолация, която осигурява водоустойчивост. Той предотвратява абсорбирането на влага от външните материали. Използва се както в поларени, така и в непромокаеми дрехи и палатки. Ефективността му обаче постепенно намалява при многократно измиване.

Перфлуорираните съединения (PFC) са практически неразградими в околната среда. Поради това тази импрегнация не се използва и се заменя с други, по-екологични и високоефективни алтернативи.

RDS - Responsible Down Standard

Този стандарт гарантира, че пухените пера произхождат от добре третирани животни. Събирането на пух и пера от живи птици (скубане на живи птици) и насилственото хранене са строго забранени.

Fair Wear

Компанията се ангажира да осигури справедливи и безопасни условия на труд във всички фабрики, които произвеждат нейните продукти. С цел системно подобряване на условията на труд по цялата верига на доставки марката се присъедини към фондация Fair Wear.