info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжка спортна жилетка Mammut Eigerjoch IN Hybrid Vest Men

Mammut Eigerjoch IN Hybrid Vest Men

Мъжка спортна жилетка

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
410 лв 458 лв ще спестиш 48 лв -11 %

Mammut

1013-01730-50404

Хибридна мъжка жилетка Eigerjoch IN Men от нашата колекция MAMMUT Eiger Extreme. Изолирана жилетка, ориентирана към постиженията, със зони от еластичен полар за по-голяма свобода на движение и дишане. Изолационен материал Неподплатената пола Polartec® Alpha® Direct запазва топлината, без да се натрупва топлина. Практично: предни джобове с кръстосан достъп.

  • Лек, паропропусклив, ветро- и водоотблъскващ външен материал Pertex® Quantum Air с технология Diamond Fuse за идеален баланс между защита от атмосферни влияния, дишане и издръжливост устойчивост на износване
  • Неподплатена изолация Polartec® Alpha® Direct (95 г) за задържане на топлината без натрупване
  • Вложките отстрани и отзад са изработени от висококачествен Pontetorto® Merino Tecnowool® за оптимален комфорт и перфектна температура.
  • MAMMUT High Reach Technology™ за неограничена свобода на движение при катерене
  • 2 предни джоба с ципове, съвместими с колани за катерене
  • Частично еластичен подгъв за по-добро прилягане

Параметри

Спорт На открито / Туризъм , Катерене
Сезон 2022 Q3
Функция за облекло Защита от студ
Качулка Не
Технология Pertex Quantum Air , Polartec® Alpha® , Pontetorto® Merino Tecnowool

Pertex Quantum Air

Pertex® Quantum Air е материал, който се характеризира с повишена въздухопропускливост. Тя осигурява баланс между устойчивост на вятър и дишане.

Polartec® Alpha®

Polartec® Alpha® е разработен за специалните сили на САЩ, които се нуждаят от превъзходна изолационна система за екстремни условия и температурни колебания. Активната изолация Alpha® е проектирана така, че да разпределя топлината равномерно, като същевременно осигурява адекватна дишаемост по време на активност. Тази технология за циркулация на въздуха осигурява максимален комфорт, без да е необходимо да се манипулират отделните слоеве.

Активната изолация Polartec® Alpha® непрекъснато отделя излишната телесна топлина, която в противен случай би намалила значително комфорта при натрупване. Това е възможно благодарение на патентованата технология на специални влакна, свързани с твърда сърцевина. Тъй като Polartec® Alpha® е естествен хидрофобен материал, той се съпротивлява отлично на влагата и съхне невероятно бързо.

  • ТОПЛИННО РЕГУЛИРАНЕ
  • БЪРЗО ИЗСЪХВАНЕ
  • НИСКО ТЕГЛО
  • ВИСОКА ДИШАЕМОСТ
  • WASHABILITY
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ

Pontetorto® Merino Tecnowool

Изключителна функционална комбинация от влакна от мериносова вълна (40%) и синтетични влакна (45% полиестер, 15% найлон). Благодарение на съотношението на вълнени влакна използваният материал осигурява добра защита от студ и устойчивост на телесна миризма дори при носене в продължение на няколко дни, например по време на експедиции. Функционалните синтетични влакна също така гарантират, че тези продукти съхнат бързо и по този начин компенсират обичайния недостатък на бельото от чиста вълна. Перфектната комбинация за спорт и други дейности на открито.