info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Oliver No Design III.

Ракета за бадминтон

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 7-12 работни дни
273 лв
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Oliver

33255

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Нов за Oliver, който ще зарадва всеки напреднал, турнирен и професионален играч. Ракетата NO DESIGN III е третото поколение елегантна и стилна ракета, която пасва на всяка ръка. Дизайнът на ракетата също е променен, като за първи път тя е изработена по подобие на сестра си за скуош в карбоново-черен цвят в комбинация със златни елементи. "Този рекет е истинската черешка на тортата на OLIVER". Ракетата е средно твърда, тежи само 88 г и е балансирана към центъра. Ракетата е изработена на основата на рамка Microtech. Комбинацията от използвания материал Метакарбон/НаноЕполон и специфичните параметри на тази ракета придават на всеки удар голяма динамика, но в същото време играчът има перфектно усещане в ръката.

Параметри

Спорт Бадминтон
Сезон 2022 Q3
Тип продукт - ракети Ракета
Балансиране на ракети Към центъра
Гъвкавост на ракетата твърд
Стил на играта Универсален
Технология Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ е триизмерна въглеродна мрежа с нанометрични размери. Тази мрежа е един от най-здравите материали, създавани някога. Една от най-значимите му характеристики е предаването и стабилността на импулсите без загуби.
Технологията Nano-Eplon™ на OLIVER осигурява перфектната комбинация от лекота, стабилност и здравина. Новата 3D-мрежа е разположена в зоната на "слабата точка", за да увеличи твърдостта при усукване и да повиши здравината. Разпределението на метакарбоните и графитите ще се подобри, без да се увеличава теглото.

Metacarbon™

Metacarbon™, влакно, разработено от OLIVER, увеличава налягането в килопонди на mm², четири пъти повече от титана. Вече е възможно да се намали плътността на рамката и да се осигури по-голяма издръжливост.

Въпреки че Metacarbon™ има основна твърдост. Комбинацията с HSM-смола осигурява изключителна разтегливост. Използването на Metacarbon™ позволява да се намали теглото. Опорите Metacarbon™ предлагат оптимален комфорт, управление и потискане на вибрациите. Metacarbon™ позволява динамична и експлозивна игра чрез подобрен трансфер на енергия, намаляване на теглото и издръжливост.