info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

On Running Cloudultra W

Дамски обувки за бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

V Петък 10. 5. на твоето място

В този размер имаме само 1 елемент. Сега или никога.

299 лв 388 лв ще спестиш 89 лв -23 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

On Running

000044.99536

Продуктово видео

Описание

Много омекотена, много удобна и много гъвкава обувка за бягане. Никакво разстояние не е забранено.

Укротяване на всяка пътека

Повече сцепление и повече забавление осигурява подметката със затворени канали, която предотвратява улавянето на камъни, а Missiongrip™ осигурява сцеплението, от което се нуждаете, за да се справите с разнородни терени. Двойният слой суперпяна Helion™ работи с два слоя материал CloudTec®, за да осигури несравнимо омекотяване и дълготраен комфорт.

Достигнете максималните си граници

Изключително дишащата двуслойна горна част от сандвич мрежа е подсилена с лек TPU за допълнителна издръжливост, а обвиващата конструкция е перфорирана, за да гарантира пълен комфорт. Нашата нова революционна система FlipRelease™ прави намирането на идеалното прилягане толкова лесно, колкото и завъртането на един превключвател.

Изпълнявайте навсякъде

Cloudultra е универсална обувка за пътешествия, предназначена за приключения на всякакви терени и бягане извън пътя. Роден в швейцарските Алпи, той е готов да преодолява епични планински километри, бързи преходи през горски поляни, каменисти пътеки и пътеки с чакъл. И всичко това в пълен комфорт.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2021 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение , състезания
Тип на повърхността - бягаща Терен - пътека
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Високо омекотяване
Drop 8 мм
Технология CloudTec® , Helion™ superfoam

CloudTec®

Патентованата технология CloudTec® на On е проектирана така, че да осигурява меко приземяване, последвано от експлозивно излитане. Резултатът? Невероятно леко усещане за бягане. Без компромиси по отношение на омекотяването и защитата от удари. С други думи, работим в облаци.

Helion™ superfoam

Helion е омекотената пяна, която прави всичко. Усъвършенстваните производствени методи съчетават по-твърди елементи от пяна с по-меки участъци, за да се постигнат по-добри свойства на материала. Helion е с ниско тегло, но има голяма възвръщаемост на енергията. Той е гъвкав и същевременно защитен. Освен това е устойчив на температурни промени за целогодишна висока производителност. Helion е нещо повече от пяна. Това е супер пяна.