info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

On Running Performance-T W

Дамска спортна тениска

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
126 лв 162 лв ще спестиш 36 лв -23 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

On Running

000202.00236

Мощна тениска за бягане по време на състезания. Тя е максимално изрязана и балансира между ултралеката защита, дишането и лекотата.

Максимално изрязване

Performance-T е проектиран в Швейцария, за да поддържа бягането на най-високо ниво. Той е съставен от първокласни тъкани с олекотен дизайн за изключителна лекота. Всички шевове са залепени, а не зашити, така че да се чувствате все едно не носите нищо. Защитата, от която се нуждаете, в стил, който всеки ще пожелае.

Дишаща защита

Останете значително по-свежи по време и след бягането благодарение на лекия, влагоотвеждащ и бързосъхнещ материал Performance-T. Устойчивата на разкъсване предна част е проектирана да предпазва, изсушава и защитава. Докато задната част е снабдена със силно дишаща, контролираща влагата мрежа за освежаващ въздушен поток и бягане без ограничения.

Връх на подиума

Моделът Performance-T е създаден за работа в горещините. Той е изработен от най-добрите материали в класа, за да осигури най-добрата състезателна функция там, където ви е необходима. Насладете се на оптимизирано представяне, което не изглежда така, но ви дава всичко.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2021 Q1
Дължина на ръкава Къс ръкав
Функция за облекло Отделяне на потта , Свободен , Висока видимост
Технология Antiodor , Moisture Wicking , Quick Drying , UV Protection

Antiodor

Тъкан, обработена така, че да забавя развитието на бактериите, причиняващи миризми в дрехите. Дрехите остават свежи за по-дълго време.

Moisture Wicking

Тъканите с този етикет отвеждат потта и влагата от кожата, за да запазят бегача сух.

Quick Drying

Чрез комбинация от подбрани материи и/или конструкция на дрехата потта и влагата се отвеждат от кожата към повърхността на плата, който може да изсъхне по-бързо.

UV Protection

Облеклото с този етикет предпазва потребителя от вредните UV лъчи.