info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Sensor Coolmax Air dámské triko kr.rukáv deep blue

Дамска функционална тениска

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
50 лв 70 лв ще спестиш 20 лв -28 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Sensor

22100019

Coolmax Air е най-лекото функционално бельо на Sensor , предназначено специално за активно движение в топло време или за спорт на закрито. Материалът Coolmax, от който е изработено това термобельо, е сертифицирана плетка от Advansa , с отлично отвеждане на влагата, антибактериална обработка и отлична стабилност на формата и еластичност.

Освен това влакната Coolmax са обогатени със сребърни йони , които разрушават клетъчната стена на микроорганизмите и предотвратяват появата на миризми. Бельото Coolmax е снабдено с удобни плоски шевове.

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм , колоездене , ски бягане
Сезон 2022 Q1
Дължина на ръкава Къс ръкав
Функция за облекло Отделяне на потта
Технология Coolmax® Air , Coolmax® Fresh , UPF 25+

Coolmax® Air

Спортно облекло за лятото? Доста актуална тема. Но дните, когато идеята да бягате по горещ асфалт ви караше да се потите, отдавна отминаха. Coolmax Air се справя и с най-малката капка благодарение на безкомпромисното си отвеждане на влагата. Освен това изсъхва изключително бързо, така че не се притеснявайте, че ще се намокрите.

Определено не се пързаляме по тънък лед. Предлагаме тънко функционално бельо за залата или за летните горещини, което ще ви даде сили да преодолеете себе си. Coolmax Air е изключително дишащ материал, който дава възможност на кожата ви да диша. Всичко е свързано с лекота и мекота. Когато искате да изгорите максимално, не можете да се чувствате като в разтопена пещ. Уникалните свойства на тази плетка ще ви дадат почти нереално усещане за прохлада. Всяка гореща глава гарантирано ще изгори тук.

Coolmax Air прилепва към вас като втора кожа. Мекият на допир материал е скроен перфектно и в комбинация с плоските шевове не се къса и не дърпа никъде. Нищо не може да попречи на свободата на движение. Нито пък неприятни миризми. Постоянното антибактериално третиране на сребърна основа се грижи за това. Това функционално бельо ще ви служи дълго време и ще ви доставя удоволствие през цялото време.

Coolmax® Fresh

Спортната треска отново е тук и трябва да се поизпотите. Но се нуждаете от подходящо и функционално облекло. Coolmax Fresh има изключителната способност да отвежда влагата от тялото. Освен това е (светкавично) бързосъхнеща. Така че единственият проблем, с който трябва да се справяте, е този във фурната, а не този в подмишниците и на гърба ви.

Този материал е идеален за движение през лятото. В топло време ще оцените невероятната му лекота. Накратко, функционална тениска, каквато трябва да бъде. Невероятно мекото влакно също ви гали, когато се допира до кожата ви. И ви кара да се чувствате готино дори там, където магията на обикновените дрехи отдавна се е изчерпала.

Но това не е магия, а просто висока технология. Приспособяваме функционалните дрехи Coolmax Fresh така, че да предотвратяват максимално неприятното прегряване. Това предотвратява загубата на течности. Единствената жажда, която трябва да изпитвате, е тази след следващото събитие. Но при всичко това винаги ще се чувствате изключително комфортно благодарение на удобната кройка.

Но това функционално бельо има и други трикове в ръкава си. Антибактериалната обработка със сребърни йони предотвратява разпространението на неприятни миризми. Синтетичните влакна също така осигуряват UV защита и дори 50-индексните слънцезащитни кремове могат да бъдат прибрани в джоба. Проверете го, време е да спрете да си затваряте очите за движението.

UPF 25+

UPF е факторът на защита на дрехите от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Този фактор се влияе от вида на тъканта, теглото на тъканта и цвета. Например тъкан с фактор UPF 25 пропуска само 1/25 от UV лъчите на слънцето.