info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
 Детски многофункционален шал  Sensor Tube Coolmax Thermo dětský šátek multifunkční korál

Sensor Tube Coolmax Thermo dětský šátek multifunkční korál

Детски многофункционален шал

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
24 лв 39 лв ще спестиш 15 лв -38 %

Sensor

21200068

Детски многофункционален шал от Sensor, изработен от топлия функционален материал Coolmax Thermo. Шалът може да се сгъва като шапка, класически шал за врата, обвивка за ръка и др. Шалът е идеален за под велосипедна каска, скиорска каска или като ефективна защита от слънцето по време на алпийските ви преходи. Шалът Sensor скоро ще се превърне в основен аксесоар за вашите спортни дейности.

Параметри

Сезон 2021 Q3
Технология Coolmax Thermo

Coolmax Thermo

Функционалното бельо Coolmax Thermo е топла еластична плетка, идеална за по-студените дни. Използваният материал осигурява отлична терморегулация и отвеждане на влагата далеч от тялото. Освен това използваното влакно с трайно вградени сребърни йони осигурява високи и трайни антибактериални свойства. Coolmax Thermo е издръжлив, устойчив на размерите и много еластичен. Дрехата може да се използва като първи или втори слой и е подходяща за целодневно носене, зимни спортове и дейности през свободното време.
Новата гама Coolmax Thermo вече включва материал Coolmax Ecomade. Бельото запазва същите свойства и предимства като преди, но е по-екологично. Влакното съдържа висок процент рециклирани материали (97%) и по този начин намалява въздействието върху околната среда. Тя е изработена от използвани пластмасови бутилки, които се трансформират в шест стъпки, за да послужат като основа на нашето функционално облекло. Това прави новия материал още по-добър в отвеждането на влагата от тялото ви, така че ще се чувствате отлично през цялото време, докато го носите.