info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Спортен фар Silva Čelovka Exceed 4R Default

Silva Čelovka Exceed 4R Default

Спортен фар

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
333 лв 384 лв ще спестиш 51 лв -13 %

Silva

37982

НОВО! Най-мощният челник SILVA на пазара с впечатляващите 2000 лумена и режим на усилване, който осигурява до 2300 лумена за ограничен период от време. Челникът Silva Exceed 4R е предназначен за най-взискателните дейности на открито и спортни дейности, като същевременно запазвате възможно най-ниско тегло. Общото тегло на челната лампа с батерията е само 258 г. Технология Intelligent Light, съчетаваща широк светлинен конус и дълъг обхват до 220 метра. 4 режима на светене. Индикация за капацитета на батерията. USB-C акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет 3,5 Ah с калъф за различни приставки и ергономична лента за глава с държач за батерия. Може да се включва/изключва с ръкавици благодарение на големия бутон. Зареждане чрез USB-C или обикновен контакт.

Технически спецификации:
Flow Light™
Intelligent Light™
Светлинна мощност / обхват: 2000 (2300) лумена / 220 м
Живот на батерията с едно зареждане: 1,5 ч (най-висок режим) / 22 ч (нисък режим)
Тип батерия: Li-Ion 7.2V 3.5Ah
Водоустойчивост: IPX5
Температурен диапазон за използване на лампата: от -20°C до +60°C
Тегло: 129 г без батерия / 258 г с батерия
Индикация за изтощена батерия
USB-C захранващ кабел

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм
Сезон 2021 Q3
Източник: Акумулаторна батерия
Тип продукт - осветление Челник
Технология Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

Технологията Silva Intelligent Light® осигурява оптимално разпределение на светлината. Той съчетава широк светлинен конус и интензивна точкова светлина. В резултат на това потребителят има чудесно периферно зрение, като вижда добре както непосредствено напред, така и в далечината. В резултат на това не е необходимо да се движи толкова много главата. Човек е по-уверен и балансиран, когато се движи в полето, и може да бъде още по-бърз.

Flow Light

SILVA Flow Light е гениална функция, която ви дава няколко версии на SILVA Intelligent Light ® в един и същи фар. Разработена за многофункционални спортни дейности, тя ви позволява плавно да настройвате светлинния образ за различни дейности, като просто наклоните светлината нагоре или надолу. Когато е насочен надолу, светлинният лъч се разширява и се оптимизира за дейности при по-ниски скорости. Когато гледате напред, светлинният лъч се удължава и се оптимизира за по-високи скорости.