info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Silva Spectra A

Спортен фар

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 9-12 работни дни
1 608 лв
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Silva

37912

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


"!НОВО! Челник с впечатляващ светлинен поток от 10000 лумена. Проектиран за най-взискателните дейности на открито и спортни дейности. 8 високоефективни светодиода в корпуса на рефлектора. Дълъг обхват до 300 метра. 5 режима. Изключително силна батерия с капацитет 98 Wh, дистанционно управление, удължител с възможност за съхранение на батерията в раница, на рамката на велосипед и т.н., специален държач за закрепване към каска, специален държач за рамка на велосипед, зарядно устройство - всичко това е включено в практична опаковка. Може да се включва/изключва с ръкавици благодарение на големите бутони.

Технически спецификации:
8x светодиоди Cree XLamp XHP 50.2.
Обективи: 8x LEdi TINA2-RS
Светлинна мощност / обхват: 10000 лумена / 300 м
Брой режими на светене: 5
Тип батерия: Li-Ion 98 Wh
Температурен диапазон за използване на лампата: от -20°C до +60°C
дистанционно управление
монтажи за велосипеди и каски
зарядно устройство

Параметри

Спорт На открито / Туризъм , колоездене
Сезон 2023 Q1
Източник: Акумулаторна батерия
Тип продукт - осветление Челник
Технология IPX5 , Intelligent Light

IPX5

Защитени от водни течения. Водата се насочва през дюза с диаметър 6,3 mm под всички ъгли с дебит 12,5 литра в минута при налягане 30 kN/m2 в продължение на 3 минути от разстояние 3 метра.

Intelligent Light

Технологията Silva Intelligent Light® осигурява оптимално разпределение на светлината. Той съчетава широк светлинен конус и интензивна точкова светлина. В резултат на това потребителят има чудесно периферно зрение, като вижда добре както непосредствено напред, така и в далечината. В резултат на това не е необходимо да се движи толкова много главата. Човек е по-уверен и балансиран, когато се движи в полето, и може да бъде още по-бърз.